NOVA PALJBA PO KOVAČU I TO S NAJGORE POZICIJE: / Šef Bayerna odlučio pred svima očitati lekciju Hrvatu: 'Neke stvari nisu u redu'

Image
Foto: Profimedia

Bayern je još jednom odigrao podosta nestabilnu utakmicu

23.10.2019.
13:51
Profimedia
VOYO logo

U skupini B Bayern je preokretom slavio u Pireju protiv Olympiacosa s 3-2. Domaćini su neočekivano poveli golom El Arabija, a Lewandowski je izjednačio u 34. minuti, da bi Poljak svojim drugim golom u 62. minuti doveo momčad Nike Kovača u vodstvo. Tolisso je povećao na 3-2, da bi Guilerme smanjio u 79. minuti. Ivan Perišić je ušao u igru u 86. minuti.

Image
KOVAČ PRIMIO JOŠ JEDNU KATASTROFALNU VIJEST: /

U Bayernu su svi strahovali od ovakvog scenarija

Image
KOVAČ PRIMIO JOŠ JEDNU KATASTROFALNU VIJEST: /

U Bayernu su svi strahovali od ovakvog scenarija

Bayern je još jednom odigrao podosta nestabilnu utakmicu, gdje je gubio, pa se vraćao, preoktretao i na kraju strepio od mogućeg remija. Sve to je s dosta nervoze pratio predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge. Rummenigge je odmah nakon utakmice održao "motivacijski govor" pred svima i nije baš pazio što govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je da smo uzeli tri boda i to je pozitivno. I kad se pogleda tablica gdje je Bayern na vrhu može se s optimizmom gledati u budućnost, a gdje je postavljen prvi cilj, a to je plasman u osminu finala Lige prvaka... Evo nas u Grčkoj, u zemlji u kojoj je nastao maraton. A i ovo što smo doživjeli večeras svakako je bio maraton s preprekama. I zato kažem da mi, bez obzira na ovu pobjedu koja je bitna, važna, a to potvrđuje i tablica, moramo biti i malo samokritični", rekao je pa onda počeo s kritikama.

Image
Foto: Profimedia

(FILES) In this file photo taken on October 05, 2019 Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac reacts during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs TSG 1899 Hoffenheim in Munich, southern Germany. Bayern Munich's Croatian head coach Niko Kovac says Bayern Munich need to prove their shock defeat to Hoffenheim was only a Champions League hangover in their bid to reclaim top spot in their Bundesliga match against Augsburg on October 19, 2019., Image: 477547823, License: Rights-managed, Restrictions: TO GO WITH STORY BY RYLAND JAMES, Model Release: no, Credit line: Christof STACHE / AFP / Profimedia

Ne štedi ni Kovača i igrače

"Ovo izdanje koje smo danas pokazali neće nas odvesti do konačnog cilja ove sezone. U subotu nije bilo dobro, dosta je šansi potrošeno, ali sad je bilo bolje. Ipak smo tri gola zabili. No imam osjećaj, po mom mišljenju, da smo malo previše bezbrižni. A to bi s vremenom moglo dovesti do problema", rekao je šef Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se okrenuo sljedećim zadacima.

"Želim naglasiti kako nas u subotu očekuje još jedan protivnik iz donjeg doma Bundeslige, a koji će se također boriti za važne bodove. Želim da u tom susretu igramo s maksimalnom koncentracijom i da osvojimo tri boda. Jer ako ovako budemo nastavili igrati, opet ćemo prosipati bodove u Bundesligi. Imamo dosta sreće jer unatoč našim lošim igrama nedostaje nam samo jedan bod od vrha tablice", zaključio je šef Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je i sportski direktor Hasan Salihamidžić nastavio u istom tonu.

"Imamo devet bodova i to je pozitivno. Teška pobjeda, prepuna emocija. Ali igra mora biti bolja. Vidi se da želimo igrati, ali i da neke stvari nisu u redu, da nam ne ide. Ne kontroliramo sredinu terena, lopta se sporo kreće i ne možemo igrati svoju igru.", zaključio je Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo