Nova ideja iz Dinama: 'Tog nema ni kod Barçe i Reala!'

Čelnici hrvatskog prvaka, vjerojatno najtužnijeg osvajača naslova prvaka kojeg navijači zaobilaze u širokom luku, ponovno se služe 'trikovima' kako bi privukli gledatelje na derbi s Hajdukom.

14.3.2011.
16:06
VOYO logo

Dinamov problem s navijačima je stara vijest, no svaki put se aktualizira uoči velikih utakmica u Maksimiru.

Branitelju naslova prvaka u subotu u 22. kolu HNL-a u goste dolazi najljući rival Hajduk, koji za njim na ljestvici zaostaje pet bodova, a čelništvo Modrih se (opravdano) boji da bi gledatelji mogli zakazati, pa su uoči utakmice odlučili organizirati akciju Veliki derbi, veliki poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakva praksa nije bila ni na jednom derbiju Barçe i Reala ili, pak, Celtica i Rangersa", prenose 24sata izjavu direktora Dinama Damira Vrbanovića, koji je 'zaboravio' da ti klubovi imaju suprotan problem – tamo se navijači 'tuku' oko godišnjih karata i na stadion ih ne treba dovlačiti poklonima.

Velika većina Bad Blue Boysa je još u štrajku i ne žele dolaziti na utakmice Dinama dok je u klubu Zdravko Mamić, pa se opravdano postavlja pitanje hoće li za vikend u Maksimiru biti dovoljan broj gledatelja koji će im osigurati domaću atmosferu i hoće li ih akcija s dresovima, šalovima i privjescima za ključeve dovesti na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ako ovaj put u tome i uspiju, čelnici Dinama ne bi trebali otvarati šampanjac jer problem nisu riješili. Podsjetnik na tu poraznu činjenicu može im biti snimka prošlogodišnje proslave naslova prvaka protiv Karlovca, vjerojatno najtužnije u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103120250006 arti-201103070457006 arti-201103110627006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo