FOTO: / Nogometna poslastica! Hajduk propustio veliku priliku na Poljudu!

U posljednjem susretu 2. kola hrvatske nogometne lige Hajduk i Rijeka su na Poljudu podijelili bodove (1:1). Bijeli su poveli u 28. minuti preko Maglice, a izjednačio je Kvržić u 79.

21.7.2013.
15:28
VOYO logo

Došla je Torcida na svoje, slavila veći dio utakmice, boljeg Hajduka, no na kraju su se morali zadovoljiti tek bodom.

Sve do 79. minute bila je to jednosmjerna utakmica i onda je Matjaž Kek u igru uveo Kvržića koji je u prvom kontaktu s loptom zabio za Rijeku i konačan ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na početku utakmice bolju igru Hajduk je okrunio pogotkom u 28. minuti, Kouassi je demonstrirao svoje atletske predispozicije, pobjegao Rijekinoj obrani i odigrao povratnu loptu na petnaestak metara. Činilo se da se Anton Maglica spetljao u driblingu, no uspio je prevariti čuvara i oštrim prizemnim udarcem poentirati za 1:0.

Samo dvije minute kasnije Mikanović je prošao po desnoj strani, odlično podvalio za Sušića kojemu je Vargić obranio udarac iskosa. Baš kao i oštar udarac Jozinovića odmah u sljedećem napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Rijeke se očekivalo puno više, od iskusnih igrača koji imaju već po nekoliko sezona u hrvatskom prvenstvu. Izostala je silina, ideja i bilo kakva kreacija. A Leon Benko, koji je u dvije utakmice zabio pet golova, bio je doslovno nemoćan. I u drugom je poluvremenu Hajduk bio još bolja momčad. Stalno su kontrolirali igru u sredini terena, mamili pljesak na otvorenoj sceni.

No, onda se dogodila 79. minuta, Rijeka je zabila, a Bijeli se do kraja nisu uspjeli vratiti iz šoka. Dinamo je tako u drugom kolu već pobjegao dva boda, i jednima i drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo