PRESTRAŠNO / Nogometašica pronađena mrtva u svom stanu, smrt prijavio suprug uz jezivo priznanje: 'Bog mi je rekao da je ubijem'

Image

Policija je njezino beživotno tijelo pronašla u njenom stanu

19.5.2022.
15:25
VOYO logo

Stravične vijesti dolaze iz SAD-a. Sveučilišna nogometna ekipa u Kansasu obavijestila je javnost o smrti svoje bivše vratarice 25-godišnje Regan Gibbs.

"Shrvani smo gubitkom Regan Gibbs. Izražavamo iskrenu sućut Reganinoj obitelji, prijateljima i kolegama", napisali su na Twitteru. No, detalji njezine smrti zaista su jezivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gibbs je usmrtio njezin suprug godinu dana stariji, Chad Joseph Marek. Policija je njezino beživotno tijelo pronašla u njenom stanu, a kontaktirao ih je, ni manje ni više, nego njezin suprug. "Rekao nam je da mu je bog rekao da je ubije", kazao je to šef državne policije Rich Lockhart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubio ju suprug

Marek je odmah uhićen i optužen za ubojstvo prvog stupnja, ali sud je odredio jamčevinu uz koju Marek može napustiti pritvor. Da bi se branio sa slobode morat će platiti milijun dolara. Policija istražuje je li Marek u trenutku ubojstva bio uračunljiv.

"Postoje neki preliminarni znakovi da ova osoba nije bila psihički stabilna. Mi to zovemo stanje psihoze, tako da ćemo to istražiti i ovaj slučaj će se nastaviti", otkrio je Lockhart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada nije otkriveno kako je Gibbs ubijena, ali policija je potvrdila da je Regan bila žrtva obiteljskog nasilja. Gibbs je branila za Kansas od 2015. do 2018. godine i sudjelovala je na dva NCAA turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo