OGLAS

NOGOMETAŠI RB SALZBURGA POZITIVNI NA DOPING: / Dva reprezentativca 'pala' na testu tri dana prije utakmice s Bayernom

Image
Foto: Profimedia

Igrači nastavljaju trenirati s momčadi dok Salzbourg pokušava 'dobiti potpuno objašnjenje o događajima u Maliju'

22.12.2020.
17:17
Profimedia
VOYO logo

Dvojica nogometaša austrijskog prvoligaša Red Bull Salzbourg, koji su reprezentativci Malija, bili su pozitivni na doping na UEFA-inom testiranju provedenom tri dana prije utakmice protiv minhenskog Bayerna u Ligi prvaka, objavio je u utorak na svojim stranicama austrijski klub.

Image
BIVŠI MODRIĆEV SUIGRAČ UPAO U VELIKE PROBLEME: /

Bio je zvijezda Tottenhama, a sada nema novca ni za struju i vodu?

Image
BIVŠI MODRIĆEV SUIGRAČ UPAO U VELIKE PROBLEME: /

Bio je zvijezda Tottenhama, a sada nema novca ni za struju i vodu?

"Mohamed Camara i Sekou Koita deset su dana proveli s reprezentacijom zbog dvije utakmice protiv Namibije prije nego su bili pozitivni na antidopinškom testiranju 22. studenog 2020, nekoliko dana nakon što su se vratili u Salzbourg", navodi Red Bull Salzbourg u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Llijek protiv visinske bolesti'

Veznjak Mohamed Camara i napadač Sekou Koita, članovi prve momčadi, izjavili su da im je medicinsko osoblje malijske reprezentacije dalo lijek protiv visinske bolesti kako bi mogli igrati kvalifikacijsku utakmicu za Afrički kup nacija, pojasnio je austrijski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njih su dvojica uzela lijek prije pobjede Malija od 2-1 17. studenog nad Namibijom čime je Mali osigurao nastup na Afričkom kupu nacija. Utakmica se igrala u glavnom gradu Namibije Windhoeku na oko 1.700 m nadmorske visine.

Nastavljaju trenirati s ekipom

Iako je ponosan što su njegovi igrači pozvani u reprezentaciju, predsjednik Red Bull Salzbourga Stephan Reiter je rekao kako očekuje da "medicinsko osoblje tih reprezentacija bude u skladu s međunarodnim normama i da ga čine liječnici koji poznaju pravila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni tajnik Austrijskog nogometnog saveza Thomas Hollerer je pak dodao da je Savez u kontaktu sa "svim sudionicima ovog slučaja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica nogometaša nastavljaju trenirati s momčadi dok Salzbourg pokušava "dobiti potpuno objašnjenje o događajima u Maliju".

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo