NOGOMETAŠI BRIGHTONA KREIRALI VELIKO IZNENAĐENJE, SVLADALI SU LIVERPOOL NA ANFIELDU: / Kloppovi momci ponovno posrnuli u utrci za titulu

Image

Pobjednika na Anfieldu odlučio je pogodak kojeg je sretno i spretno postigao Alzate

3.2.2021.
23:26
VOYO logo

Engleski nogometni prvak Liverpool sve je dalje od obrane naslova, u susretu 22. kola izgubio je na svom Anfieldu od Brighton and Hove Albiona sa 0-1 (0-0) pa sada zaostaje čak sedam bodova za vodećim Manchester Cityjem uz jedan odigran susret više.

Image
MANCHESTER CITY STIGAO DO 13. POBJEDE ZAREDOM: /

Moćni stroj Pepa Guardiole pregazio Burnley

Image
MANCHESTER CITY STIGAO DO 13. POBJEDE ZAREDOM: /

Moćni stroj Pepa Guardiole pregazio Burnley

Liverpool je ponovno bio napadački sterilan protiv momčadi koja se odlučila braniti svim sredstvima, a početkom nastavka Brightonu je uspio i jedan protunapad kojega je sretno i spretno u pogodak pretvorio Alzate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redsi sve dalje od vrha

Ovom pobjedom Brighton je skočio na 15. mjesto sa 24 boda, 10 više od zone ispadanja. Liverpool je, pak, četvrti sa 40 bodova, uz Manchester City ispred njega su i Manchester United sa 44 te Leicester City sa 42 boda.

West Ham United je zadržao peto mjesto na ljestvici 3-1 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Aston Ville, a sjajan debi u dresu "čekićara" imao je Jesse Lingard koji je postigao dva pogotka. Ipak, mrežu Ville "načeo" je Souček u 51. minuti nakon lijepe asistencije Benrahme. Samo pet minuta potom Lingard je povisio na 2-0 na dodavanje Antonija. Nadu domaćima u pozitivan rezultat vratio je Watkins u 81. minuti iskoristivši lucidno proigravanje Grealisha, no samo dvije minute potom ponovno je Antonio bio dodavač, a Lingard strijelac za West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leeds u sredini tablice

Peti West Ham sada ima 38 bodova, dva više uz dvije utakmice više od šestog Evertona koji je u srijedu kao gost svladao Leeds United sa 2-1 (2-0), dok je Aston Villa deveta sa 32 boda i dvije utakmice manje.

U Leedsu je Everton stigao do prednosti od 2-0 u prvih 45 minuta golovima Sigurdssona (9) i Calvert-Lewina (41), da bi u nastavku poraz Leedsa ublažio Raphinha (48). Leeds je tako ostao 11. sa 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo