NOGOMETAŠ PREMIERSHIPA SILOVAO 15-GODIŠNJAKINJU?: / 'Znali su koliko sam stara i iskoristili su to što sam popila'

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Goran Stanzl
12.9.2018.
15:46
PIXSELL/Ilustracija, Goran Stanzl
VOYO logo

Počelo je suđenje nogometašu koji igra u Premiershipu i njegovu rođaku koji su optuženi za silovanje tada 15-godišnje djevojke. Kako je predstavljeno na suđenju, prijateljice žrtve su je 7. srpnja 2012. pronašle uplakanu i potpuno šokiranu u blizini kampa u francuskom Gardu. Rekla im je da su je silovala dvojica starijih stranaca jer je bila pijana i oni su to iskoristili, javlja Sun.

Nije objašnjeno o kojem se nogometašu radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijenjao priču kako je istraga tekla

Mladi nogometaš, tada 17-godišnjak, tijekom istrage je mijenjao priču. Ispočetka je tvrdio kako uopće nije došlo do seksualnog odnosa, da bi onda, kako je istraga napredovala, tvrdio da su se seksali, ali da je 15-godišnjakinja pristala. Isto tvrdi i njegov dvije godine stariji rođak. Obojica uvjeravaju sud i da nisu znali koliko djevojka ima godina.

Ona je ponovila na sudu kako su iskoristili to što je bila pijana i da su rođaci znali koliko je stara. Nogometašev odvjetnik je najavio žalbu, prenosi Sun. Nogometaš, rođak i djevojka zbog zaštite identiteta žrtve nisu imenovani. Francuski mediji tek su istaknuli da igra u Premiershipu i da nije Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo