nije imao razloga slaviti / Nogometaš nakon velike pobjede saznao za smrt djeteta: 'Rekla mi je da joj je baterija prazna..'

Image
Foto: Instagram/Rafael Toloi

Brazilski stoper unatoč velikoj pobjedi svoje momčadi nakon utakmice nije imao previše razloga za slavlje

1.2.2019.
10:20
Instagram/Rafael Toloi
VOYO logo

Iako je njegova Atalanta u srijedu izvela pravu senzaciju izbacivši u četvrtfinalu Talijanskog kupa Juventus, stoperu kluba iz Bergama Rafael Toloi nakon susreta slavlje nije bilo ni na kraju pameti.

Toloi je nakon susreta doznao kako je njegova supruga izgubila dijete u drugom mjesecu trudnoće, a iako je tužnu vijest saznala prije utakmice, sačekala je da susret završi i Tolio se vrati kući prije nego je podijelila svoju bol s njime. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uoči ulaska na stadion sam kao i prije svake druge utakmice nazvao suprugu i kćer. Ovoga puta mi se činilo da nešto nije u redu. Jako dobro poznajem suprugu pa sam je pitao što se dogodilo. Trudna je 8-10 tjedana i taj dan je otišla na rutinsku kontrolu. Trebali smo čuti bebine otkucaje srca. Tražio sam da mi snimi i pošalje, a ona je odgovorila da joj je baterija prazna", napisao je Toloi u objavi na Instagramu. 

Iako mu je sve bilo pomalo sumnjivo, Toloi kaže kako se u tom trenutku mogao jedino koncentrirati na utakmicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeo sam razmišljati što se događa, je li sve u redu, ali ona mi ništa nije rekla jer je htjela da se koncentriram 100 posto na utakmicu. Uz sve te negativne misli koje su me okupirale, rekao sam sebi da, ako se dogodilo nešto loše, jedino što mogu je pomoći suigračima da pobijedimo u ovoj bitnoj utakmici da barem malo radosti mogu donijeti doma." 

"Pobijedili smo jednu od najboljih momčadi na svijetu 3:0 i u polufinalu smo kupa. Doživio sam čarobnu noć sa suigračima i fantastičnim navijačima, ali kad sam se vratio kući, dobio sam vijesti kojih sam se plašio... Izgubili smo bebu. Kakva bol i tuga! Zahvalio bih suigračima i gradu Bergamu jer su mi na neki način pomogli da bol bude manja. Svojoj voljenoj ženi Flaviji govorim samo jednu stvar - volim te i uvijek ću biti s tobom. Život je takav i moramo biti jaki u svakom trenutku. Vjerujem da je Bog rezervirao više radosti za nas u budućnosti", stoji u emotivnoj objavi Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo