Dinamova zvijezda napadnuta u Splitu: 'Šibali su se rukama i nogama'

Napadač Dinama Duje Čop napadnut je u srijedu predvečer u Splitu u trgovačkom centru Joker. Prema neslužbenim informacijama, napadnut je u društvu svog tjelohranitelja.

1.1.2015.
10:27
VOYO logo

Slobodna Dalmacija piše kako splitska policija, barem zasad, nije dobila nikakvu dojavu o incidentu, a ni Čop ni njegov prijatelj nisu potražili liječničku pomoć.

Prema izjavama svjedoka do incidenta je došlo oko 17h u trgovini Tommy koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam blagajnu s ekipom, kad sam čuo povišene tonove, beštimje. Okrenuli smo se i na nekoliko metara od nas, unutar trgovine i prije samih blagajni, taman gdje prestaju redovi s policama, bilo je nekoliko mlađih muškaraca koji su se prepucavali. Gotovo trenutno su dvojica se našla u klinču, počela je gužva, pali su na police, popadali su proizvodi i stali su se šibat. Parilo je ružno, udarali su se i rukama i nogama, ali nakon dolaska zaštitara svi su se smirili, digli su se na noge i nije parilo da je itko ozbiljnije ozlijeđen, iako smo mi bili par metara dalje pa to nismo ni vidjeli. Prepoznali smo Duju Čopa, koji je bio nekako iza svog prijatelja koji je ranije bio u klinču s onim drugim", izjavio je jedan od svjedoka za Dalmacija News.

"Dujin prijatelj ili tjelohranitelj, nemam pojma šta je, pitao je ove mladiće zašto ih napadaju. Iz ova skupine, njih je bilo tri ili četiri, odgovorili su mu "zbog Dinama" i zašto igra za njih i da više ne dolazi ovamo", dodao je svjedok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čop je inače bivši igrač Hajduka i RNK Split koji je u Dinamo prešao 2012. godine.

Iz Dinama su naknadno tijekom dana demantirali da je došlo do fizičkog napada na njihovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duje Čop nije bio ni u kakvom sukobu, niti je istinita informacija da je pretučen," poručila je glasnogovornica Dinama Sandra Špičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo