'NOGE SU MU MAGIČNE, A ON JE UBOJIT': / Badelj otkrio zašto je ostao u Fiorentini i pritom nahvalio Vatrene

Image
17.8.2017.
10:22
VOYO logo

Njegove izjave prenosi nogometni portal Football Italia, a ključnim se čini da je Badelj odluku o ostanku, premda je zainteresiranih strana za njegovim uslugama bilo, donio zahvaljujući treneru momčadi Stefanu Pioliju koji nije vršio pritisak na njega.

"Pustio me na miru. Nije me 'bombardirao' uobičajenim pitanjima tipa 'Što radiš?', 'Ostaješ li ili odlaziš?', 'Kada ćeš donijeti odluku?'. Novi ugovor? U ovom trenutku o tome ne pričamo, ali zadovoljan sam u Fiorentini", kazao je Badelj priznavši da je bio najbliži odlasku u Milan, no ne i blizu tog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane njegov suigrač iz kluba i reprezentacije Nikola Kalinić samo je na korak od potpisa za Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koristi li se na pravi način sposoban je za 20-25 golova po sezoni. Nikola ne promašuje često pred suparničkim golmanima. Nadao sam se da će ostati, sad se nadam da će biti sretan.

Fiorentina sezonu otvara baš na San Siru, no ne kod Milana već Intera pa je Badelj u najavi te utakmice pričao i o još dvojici suigrača iz hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivan Perišić? Možete se samo nadati da se s njim nećete susresti kad je u formi. U suprotnom će vas 'ubiti'. Njegove su obje noge magične, zna driblati i ubojit je u situacijama jedan na jedan. Mora ga se udvajati. Marcelo Brozović? Dobar veznjak. Čini se kao da ga trka odmara, ne osjeća zamor. Dar je to koji malobrojni imaju", nahvalio je Vatrene Badelj dodavši da je prvi favorit za naslov talijanskih prvaka branitelj krune - Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo