NOĆNA MORA REALA SE NASTAVLJA: /

Ronaldo, Modrić, Kovačić i društvo ponovno nisu pobijedili Atletico

Image
Foto: AFP

Odigran je jedan od najvećih gradskih derbija na svijetu

8.4.2018.
18:16
AFP
VOYO logo

Real i Atletico u nedjelju su odigrali derbi utakmicu 31. kola Primere koja je na Santiago Bernabeu završila bez pobjednika 1-1. Ovaj dvoboj je bio bez većeg rezultatskog značaja, oba su kluba svjesna što pobjeda u gradskom derbiju, jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu, nosi, što znači, ali isto tako svjesni su kako je Barcelona već stavila jednu ruku na trofej pobjednika Primere...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo je zapanjujući podatak kako je Real Madrid posljednju ligašku pobjedu protiv Atletica uknjižio davnog 1. prosinca 2012. godine...

ALEN HALILOVIĆ ZAČETNIK AKCIJE ZA GOL LAS PALMASA: Levante uzeo bodove društvu s Kanara

https://streamable.com/a4m0l

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov trener Zinedine Zidane u početnoj postavi izostavio je Luku Modrića. Prigodu od prve minute pružio je Mateu Kovačiću. Za Real Madrid u startnoj jedanaestorici zaigrali su: Navas, Marcelo - Ramos - Varane - Carvajal, Lucas - Kroos - Kovačić - Asensio, Ronaldo - Bale.

Trener Atletico Madrida Diego Simeone, željan novog trijumfa, svoju je momčad posložio u formaciju 4 - 4 - 2. Oblak je bio na golu, Savić i Godin su bili centralni braniči, a Juanfran i Lucas obrambeni bekovi s zadatkom preuzimanja igrača u obrani. U veznoj su liniji ordinirali su Vitolo, Thomas te Niguez i Koke.

Napadačka dužnost povjerena je tandemu Costa - Griezmann. Šime Vrsaljko nije ulazio u igru za momčad Rojiblancosa. Real je poveo pogotkom Cristiana Ronalda u 53. minuti, ali vrlo brzo, u 57. minuti, sjajni napadač Atletica Antoine Griezmann je zabio za 1-1. CR7 tako je nastavio zabijati, tresti mreže suparnika. Portugalac je, naime, zabio za Real i u desetoj uzastupnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon golova obje momčadi su imali prigode za još koji, ali rezultat se nije mijenjao. Mateo Kovačić je igrao za Real do 72. minute, kada ga je zamijenio Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim remijem Atletico je i dalje ostao na drugom mjestu sa 68 bodova, a Real je na trećem mjestu prvoligaške ljestvice sa 64.


Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo