NOĆNA MORA MONACA SE - NASTAVLJA: / Falcao, Subašić i društvo hvataju se za glavu

Image
Foto: AFP

Produbila se kriza Monaca

28.9.2018.
23:40
AFP
VOYO logo

U prvoj utakmici 8. kola francuskog nogometnog prvenstva St. Etienne je pred svojim navijačima pobijedio Monaco sa 2-0 (1-0) te tako produbio krizu momčadi iz Kneževine, kojoj je ovo peti prvenstveni poraz.

SLAVEN BILIĆ I SLUŽBENO IMA NOVI KLUB: Bivši izbornik prihvatio vrtoglavu cifru slavnog kluba sa Bliskog istoka

Wahbi junak pobjede

Tunižanin Khazri Wahbi bio je strijelac oba pogotka za domaću momčad, prvi u 41. minuti, a drugi u 54. minuti. S druge strane su gostujući nogometaši stvarali, ali i promašivali prilike, u čemu je prednjačio Kolumbijac Radamel Falcao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

St. Etienne je privremeno zasjeo na drugu poziciju sa 15 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG uvjerljivo vodi na ljestvici

U uvjerljivom vodstvu sa 21 bodom je branitelj naslova Paris Saint-Germain. Monaco je sa šest bodova na 18. mjestu, a iza njega su još samo Nantes sa pet i Guingamp sa jednim bodom.

Monaco već sedam utakmica ne zna za pobjedu u francuskom prvenstvu, a poražen je i u prvom kolu Lige prvaka na domaćem terenu od Atletico Madrida. U srijedu će Monaco u Ligi prvaka gostovati kod Borussije u Dortmundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Francuska - 8. kolo St. Etienne - Monaco 2-0 (Khazri 41, 54)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Preostali parovi: Nice - PSG (sub, 17.15) Angers - Guingamp (sub, 20.00) Caen - Amiens (sub, 20.00) Lyon - Nantes (sub, 20.00) Reims - Bordeaux (sub, 20.00) Strasbourg - Dijon (sub, 20.00) Rennes - Toulouse (ned, 15.00) Montpellier - Nimes (ned, 17.00) Lille - Marseille (ned, 21.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo