MI SE POTPUNO SLAŽEMO / Njihova opsesija s Modrićem nadilazi sve granice. Marca je naredila Realu što sljedeće mora napraviti za Luku

Image
Foto: Profimedia

Marca isto tako tvrdi kako je Modrićev potez za muzej

13.4.2022.
12:06
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ponajbolji igrač Real Madrida, Luka Modrić, ponovo je oduševio nogometni svijet svojim nestvarnim potezom. U uzvratnoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka, Modrić je asistirao za prvi gol Reala i to lob-passom preko cijele obrane i još k tome vanjskom.

Real je na kraju golom Karima Benzeme u produžecima smanjio na 2:3 i na kraju prošao ukupnim rezultatom 5:4, ali svi su nakon utakmice pričali samo o Modrićevim potezima s utakmice, pa tako i ugledna španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO SU SE TOG SJETILI? /

Modrić umjesto Mona Lise u pariškom Louvreu? Real Madrid pustio seriju objava u kojima veliča Luku, ali jedna je apsolutni hit

Image
KAKO SU SE TOG SJETILI? /

Modrić umjesto Mona Lise u pariškom Louvreu? Real Madrid pustio seriju objava u kojima veliča Luku, ali jedna je apsolutni hit

Zaslužuje spomenik

"Što se više uopće može reći o Modriću? Njegovo dodavanje slavnom vanjskom za Rodrygov gol kojim je spasio Real se ne može niti dostojno prepričati. Jednostavno, Modrić je genije i nema druge riječi koja ga bolje opisuje. Jedino možda mađioničar, jer baš takav bio je potez kojim je namjestio gol. S Modrićem na terenu ništa nije nemoguće. Hrvatski genijalac već sada zaslužuje da mu Real podigne spomenik. Na uzvratu protiv Chelseaja prvo poluvrijeme proveo je više razmišljajući o obrani, nego o kreaciji i Real je to itekako osjetio. U drugom dijelu već je bio onaj dobro poznati Modrić, ali dodavanje za Rodrygov gol je potez apsolutnog genija. Čarobni Modrić dodao je još jednu utakmicu svojoj bogatoj kolekciji remek-djela", stoji u jednom od tekstova Marce.

Marca isto tako tvrdi kako je Modrićev potez za muzej. "Modrićevu desnu vanjsku odmah treba staviti u Realov muzej. Real je bio potpuno mrtav i izbačen iz Lige prvaka, kada je Modrić izmislio dodavanje desnom vanjskom s lijeve strane. Lopta je tako putovala 25 metara prije nego što je završila na Rodrygovoj nozi, koja ju je lansirala u gol. Modrić je oživio Real svojim magičnim dodirom. Njegove partije na pragu 37. godine jedinstven su slučaj u nogometu. Lukita jednostavno nije zaslužio ispasti iz Lige prvaka", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

A posvetili su jedan tekst i samo tom Lukinom dodavanju kojim je Realu, de facto, donio polufinale. "Luka Modrić je to napravio opet. Kada je Real bio najgori, pojavio se Hrvat i udahnuo mu život u trenucima dok je Chelsea meo pod s njegovom momčadi. Kante je izgubio loptu na centru, a Modrić je tako ostao bez čuvara. Trebalo mu je samo da podigne glavu kako bi vidio gdje mu je suigrač i odmah je vanjskom uputio spektakularan centaršut pred gol. Tamo se na drugoj vratnici pojavio Rodrygo i zabio. Realova klupa i cijeli Bernabeu luđački su slavili, a Modrić je još jednom spasio Real svojom genijalnošću", stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo