NOVA DESTINACIJA ZA JOŠKA / Njemački novinar tvrdi: 'Gvardiol je odlučio. Neće prihvatiti potez Leipziga. On želi otići na ljeto'

Image
Foto: Profimedia

Njemački novinar Christian Falk u novoj kolumni za CaughtOffside tvrdi kako nije točno da je Manchester City gotovo sigurno budući Gvardiolov klub

12.3.2023.
9:10
Profimedia
VOYO logo

Joško Gvardiol i dalje je na meti velikih europskih klubova. To je zaslužio sjajnom igrom u RB Leipzigu i hrvatskoj reprezentaciji.

Gvardiol će tako u jednom od idućih prijelaznih rokova postati najskuplji branič u povijesti nogometa i gotovo sigurno prvi za kojeg će biti plaćen iznos veći od 100 milijuna eura. U ovom trenutku je Harry Maguire najskuplji, a za njega je Manchester United platio 87 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRASAK /

Engleski velikan poludio za Gvardiolom i ne odustaje, međutim jedan bitan detalj zadaje glavobolje američkom milijarderu

Image
PRASAK /

Engleski velikan poludio za Gvardiolom i ne odustaje, međutim jedan bitan detalj zadaje glavobolje američkom milijarderu

City ipak nije glavni favorit?

Njemački novinar Christian Falk u novoj kolumni za CaughtOffside tvrdi kako nije točno da je Manchester City gotovo sigurno budući Gvardiolov klub.

"Manchester City nije favorit za dovođenje Gvardiola. Ali naravno, klub Pepa Guardiole ima dobre šanse, s tim da se ne može zanemariti ni Chelsea", napisao je Falk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako oba kluba imaju prednost u odnosu na Liverpool i Tottenham "jer će onaj tko ponudi 100 milijuna eura na ljeto imati najbolju šansu dobiti Gvardiola, a City i Chelsea imaju novac za to".

On želi otići u Englesku

Gvardiol je nedavno otkrio kako želi otići u Englesku, a priznao je i kako je bio nezadovoljan kada je Leipzig prošlog ljeta odbio ponudu Chelseaja za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvaput mi je propao transfer u Englesku, prvo iz Dinama u Leeds, a onda prošlog ljeta iz Leipziga u Chelsea, ali treći put će mi uspjeti. Da, želim igrati u Premier ligi", izjavio je tada hrvatski reprezentativac.

Falk je sada isto govori o ovome, ističući kako je Gvardiol donio odluku o odlasku već u narednom ljetnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gvardiol želi otići na ljeto ako se ukaže prilika u Premier ligi. Nije bitno što će se njegova izlazna klauzula od 112 milijuna eura aktivirati 2024. godine. Hrvat neće prihvatiti da Leipzig zaustavi njegov potencijalni odlazak ako stigne ponuda od 100 milijuna eura. Želi ići u Premier ligu, po mogućnosti ovo ljeto, a ne sljedeće, unatoč tome što je potpisao novi ugovor do 2027. godine", tvrdi Falk.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo