NJEMAČKI MEDIJI TVRDE DA SU KOVAČU ODBROJENI DANI U BAVARSKOJ: / Već su mu pronašli i zamjenu, ime teško da može biti veće

Image
Foto: AFP

Kovač i dalje nije siguran na klupi bavarskog giganta, a pojavio se neočekivani kandidat za nasljednika

29.3.2019.
11:11
AFP
VOYO logo

Iako je veoma loše startao, Niko Kovač i dalje je trener Bayern Münchena. Bavarci su došli do vodeće pozicije u Bundesligi, dok su u Ligi prvaka poraženi od Liverpoola i na taj način su završili svoj nastup u tom natjecanju za ovu sezonu.

Kovač i dalje nije siguran na klupi bavarskog giganta, a mediji u Njemačkoj navode da bi njegov nasljednik na ljeto mogao biti nitko drugi nego legendarni Portugalac Jose Mourinho. Mourinho je bez posla nakon raskida s Manchester Unitedom. Povezivao se s velikim brojem klubova, no do dogovora nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica odluke

Posljednje spekulacije su govorile da bi "Special One" mogao zamijeniti Brunu Genesioa na klupi Lyona, ali teško je očekivati da bi pored Bayerna Mourinho izabrao Lyon. Prije nekoliko dana karizmatični Portugalac je rekao da želi voditi momčad koja će se boriti za najveće domete u svom prvenstvu te treći put osvojiti Ligu prvaka. Logično, mediji su to povezali s Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu 6. travnja, igra se najveći njemački derbi, Bayern u Münchenu dočekuje Borussiju Dortmund u izravnom dvoboju za prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Pobjednik ovog dvoboja vrlo vjerojatno će biti i novi/stari prvak bez obzira na to što do kraja sezone nakon tog sraza ima još šest kola.

Pobijedi li Bayern, Niko Kovač više ne bi trebao strahovati za svoje radno mjesto. Poraz od 'žuto-crnih' u Münchenu gotovo sigurno bi značio otkaz, vrlo vjerojatno - trenutni. A Jose Mourinho spremno čeka i uči osnove njemačkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo