TEŠKI DANI / Njemački mediji o Vatrenom: 'Njega više nitko ne želi, pa čak ni Dinamo. Kovač ga je poslao u drugu momčad jer se zapustio'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

On ima 24 godine i ove zime trebao je ostvariti transfer karijere

17.1.2023.
16:50
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo mogao bio cijelu polusezonu odraditi u drugoj momčadi Wolfsburga, piše Kicker.

Brekalo je bio na odlasku iz redova Vukova, a najviše se spominjao interes Monze za ovo desno krilo. No, situacija se naglo promijenila kako pišu njemački mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wolfsburg se vratio treninzima nakon povratka s priprema u Portugalu, ali na njima nije bilo Josipa Brekala. Hrvatski nogometaš trenira s juniorima i trenutačno je teško reći hoće li i kad će biti priključen prvoj momčadi. Za to će se morati dovesti u puno bolje stanje od onoga u kojem je sad. Zapustio se na odmoru u Hrvatskoj, a čak je i Niko Kovač rekao da će mu trebati vremena", piše Kicker i nastavlja:

'On nema vremena'

"Misterij je zašto Brekalo tako jako želi otići iz kluba, ali činjenica je da se nitko od zainteresiranih klubova više ne javlja. Monza je odustala od transfera, igrač je sam odbio Real Sociedad i Getafe, Fiorentina odustaje, a Brekala čak ne želi ni njegov bivši klub Dinamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Kicker je zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On ima 24 godine i ove zime trebao je ostvariti transfer karijere. No, umjesto toga ga čekaju mjeseci sjedenja na tribinama. Kovač od njega više nema nikakve koristi niti ima vremena da čeka igrača kojemu ugovor istječe na ljeto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo