POJAVIO SE DOKAZ KOLIKO JE LOVREN ZAISTA ZNAČIO LIVERPOOLU: / 'Ti si nam svima uzor, ne mogu zamisliti momčad bez tebe'

Image
Foto: Profimedia

Lovren je na svom Instagramu odgovorio da ga je Henderson doslovno ostavio bez riječi

9.9.2020.
22:02
Profimedia
VOYO logo

Nije jučerašnji dan bio lijep za Dejana Lovrena. Drugu utakmicu za redom četiri je puta Livaković morao po loptu u svoju mrežu, a kritike su svijevale sa svih strana.

Lovren nije ostao dužan, uzvratio je i on žestokom porukom svim kritičarima pa na svom Instagramu objavio pismo kapetana Liverpoola Jordana Hendersona u kojem ga ovaj hvali. Evo što je Lovrenu napisao njegov bivši suigrač:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu zamisliti Liverpool bez tebe i, iskreno, još mi nije sjelo da se ne vraćaš. Bio si vrlo važna figura u našoj svlačionici i jedan od najutjecajnijih igrača, koji nam je pomogao da postanemo ono što smo danas - pobjednici.

Nadam se da si svjestan da te se s pravom smatra jednim od najboljim na svijetu na tvojoj poziciji. Kod nas i u Hrvatsku usadio si mentalitet da se uvijek borimo. Čak i u vremenima u kojima ti nije bio lako bio si ovdje za sve nas i nikad neću zaboraviti podršku koju si mi pružio da postanem vođa ove momčadi. Ti si uvijek bio "kapetan" iako nemaš traku oko ruke. Svima si nam uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOVREN DAN NAKON FRANCUSKE BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

'Jedan dan smo vam junaci dok drugi dan pišate po nama'

Image
LOVREN DAN NAKON FRANCUSKE BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

'Jedan dan smo vam junaci dok drugi dan pišate po nama'

Kapetan bez trake

Izvan terena si bio jedna od najboljih osoba s kojima sam imao priliku dijeliti svlačionicu. Svaki igrač, nevezano za zemlju iz koje dolazi, mogao se s tobom povezati, a to je nevjerojatna ljudska kvaliteta.

Već mi nedostaješ te i dalje očekujem da ću te ponovno vidjeti na treningu da diskutiramo i da se "zezamo". Nadam se da si svjestan koliko si dao za ovaj klub i ja ću ti uvijek biti na raspolaganju ako bilo što treba tebi ili tvojoj obitelji. Sretno u budućnosti, ali moraš znati da u Liverpoolu uvijek imaš braću ako nas zatrebaš. You'll never walk alone, Hendo", napisao je Henderson u svom dugačkom pismu Lovrenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je na svom Instagramu odgovorio da ga je Henderson doslovno ostavio bez riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo