NITKO KAO ON: / Talijani se ponovno poklonili Mariju Mandžukiću

Image
Foto: AFP
6.4.2016.
21:31
AFP
VOYO logo

Preciznije, napisao je sljedeće:

“Nogomet je kolektivna igra u kojoj pobjeđuje MOMČAD, a ne pojedinac. Sve dok moja MOMČAD pobjeđuje, pobjeđujem i ja. A gol koji postigne bilo tko, može on biti branič ili napadač, jednako vrijedi za moju MOMČAD.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema šanse da ga Juventus pusti

Početkom travnja Mandžukić je konačno bio uspješan i u očima onih koji mu broje samo golove, zabio je jedini gol u pobjedi protiv Empolija upisavši se na listu strijelaca prvi puta od sredine prosinca prošle godine. No, koliko je zapravo Mandžukić važan za talijanske prvake, tvrdi se i u tekstu kojega objavljuje calciomercato.com i u kojem piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govori se da su za napadača golovi sve. Mario Mandžukić, kako bilo, drugačiji je u odnosu na druge napadače, on je napadač kojem je za rukom pošlo postati vođom Juventusove momčadi bez potrebe da zabije. I to u tolikom smislu da ta tema nije bila na dnevnom redu niti u razdoblju od tri mjeseca koliko mu je bilo potrebno da prekine svoj golgeterski post."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća se nadalje u tekstu i kolika je njegova važnost i u obrambenim zadaćama momčadi, proziva ga se Juventusovim najisturenijim braničem i ključnim čovjekom Juventusovog još uvijek aktualnog niza od 21 utakmice bez ligaškog poraza. Uz naglasak na njegovoj važnosti odbacuje se pritom i svaka mogućnost njegova transfera, odnosno odlaska u Tottenham koji u njemu vidi ono što im nedostaje za korak dalje u Premier ligi i napore u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo