NISTE NI SVJESNI KAKO DOBAR POSAO RADI BILIĆ: / Njegov WBA u jednom je važnom segmentu bolji čak i od Liverpoola

Image
Foto: Profimedia

U posljdnjem je kolu West Brom nadigrao Reading u gostima s 2:1 i zacementirao se na vrhu lige

13.2.2020.
15:11
Profimedia
VOYO logo

Kako sada stvari stoje, nogometaši West Bromwich Albiona, glavni su konkurenti za naslov prvaka u engleskom Championshipu, odnosno za plasman u najviši razred tamošnjeg nogometa, Premiership. Trenutno, momčad Slavena Bilića ima 62 boda i vodeća je u prvenstvu sa šest bodova više od drugoplasirnog Leeds Uniteda.

West Brom je uspio preživjeti čak i opasnu crnu seriju od čak sedam utakmica bez pobjede koja je trajala od prosinca do početka veljače, a sada već niže tri pobjede za redom i izgleda fantastično. U posljdnjem je kolu West Brom nadigrao Reading u gostima s 2:1 i zacementirao se na vrhu lige, ali ova pobjeda znači i nešto više za Bilića i njegove dečke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Bilićeva ekipa može se pohvaliti s nekoliko vrlo zanimljivih podataka. Njegova ekipa zabila je najviše golova čak 57, a među pet je ekipa koje su primile najmanje zgoditaka u ligi. No, najviše se mogu pohvaliti pobjedama u gostima. WBA je vodeća momčad cijele Engleske kada su u pitanju gostujuće pobjede. U 17 kola uzeli su čak 35 bodova, što je više čak i od Liverpoola koji je dosad uzeo 34 boda, ali je odigrao i pet utakmica manje, no za sada je Bilić prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo