NIŠTA OD NOVOG EDUARDA, OGLASIO SE OLMO: / 'San mi je zaigrati za Španjolsku, ali tko zna što budućnost nosi'

Image
Foto: PIXSELL

Nakon što se danas proširila vijest kako Dani Olmo želi zaigrati za hrvatsku reprezentaciju, oglasio se i sam mladi Španjolac

8.12.2017.
21:07
PIXSELL
VOYO logo

Ispostavilo se da je informacija da mladi igrač Dinama traži hrvatsku putovnicu točna, no tu zaprava priča i staje. Olmo je u Dinamo stigao 2015. godine i redovito je skupljao nastupe za mlađe kategorije španjolske reprezentacije te njegov zahtjev za putovnicom ovog puta ne znači kako želi i obući kockasti dres:

"Oduvijek mi je san bio zaigrati za nogometnu reprezentaciju svoje zemlje, pa tako i danas svakodnevno treniram kako bi jednoga dana ispunio snove i zaigrao za Španjolsku. Hrvatska je danas moj drugi dom, ovdje se osjećam jako dobro, a to me stvarno čini sretnim. Dobivanje hrvatske putovnice za mene bi bila velika prednost, a nikada ne možete znati što će vam jednoga dana donijeti budućnost", rekao je Olmo u razgovoru za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Španjolac igra sve bolje u dresu Dinama i pred njim je još mnogo prostora za napredak te ne čudi veliki medijski interes koji se stvorio oko njegovog potencijalnog nastupa za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo