Čisti promašaj: Pogledajte kako je Eduardo 'odgovorio' Mamiću

Zdravko Mamić je najavio kako će se Eduardo u ponedjeljak na ružan način oprostiti od reprezentacije, ali očito je Dinamov šef promašio.

30.6.2014.
19:18
VOYO logo

"Eduardo će su u ponedjeljak oprostiti od reprezentacije i to na jedan vrlo ružan način. Napast će savez i izbornika. To je informacija koja je došla do mene. Ne znam što je tom momku u glavi, ja sam ga zvao da se vrati u Dinamo, ali on ne želi, rekao sam mu da ću ga platiti kao nikad, ali ne želi ni čuti. On se sprda i s Dinamom i reprezentacijom", poručio je preko vikenda alfa i omega Dinama i hrvatskog nogometa - Zdravko Mamić.

Tresla se brda, rodio se - miš. Eduardov 'napad' je ispao postavljanje fotografije na društvenim mrežama, gdje je u svom kvartu u Riju igrao nogomet. Vila Kennedy ime je kvarta gdje je naš nogometni reprezentativac odrastao i objavio sliku hakla s prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je očito pogriješio, a nogometaš koji je toliko zadužio hrvatski nogomet zavrijedio ipak malo više respekta. Neovisno o međusobnoj netrpeljivosti s vladarom hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo