NISMO MI NI SVJESNI KOLIKO JE BROZOVIĆ DOBAR: / Objavljen je zapanjujuć podatak o Hrvatu. Mogao bi vas ostaviti bez teksta

Image
Foto: Profimedia

Brozovićem su fascinirani i inače vrlo kritički nastrojeni talijanski mediji

24.11.2019.
18:28
Profimedia
VOYO logo

Priča se tu i tamo, piše se sve češće, ali još uvijek se nekako ne čini da ljubitelji nogometa u Hrvatskoj doživljavaju hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića onako kako bi ga trebali doživljavati. Usudit ćemo se reći, kako je Brozović trenutno jedan od najboljih veznih igrača u Europi, ali ne kažemo to tek tako, zapravo, sve o njemu govori njegova čudesna statistika.

Brozović je ove sezone igrao u svim utakmicama Intera u Serie A, dakle čak 13 njih, a zabio je i dva gola i isto toliko asistencija. Posljednju je upisao u subotnjoj utakmici s Torinom, a baš je tada proglašen igračem utakmice, odnosno, pokupio je najvišu ocijenu od svih igrača svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter se već neko vrijeme voli hvaliti s Brozovićem, a učinili su to i sada. "Ima 90,7 točnih dodavanja i nije propustio niti jednu minutu ove sezone. Dajmo mu Oscara", piše to Inter za Brozovića. Serie A ga je pak proglasila najboljim "registom", odnosno dubinskim playmakerom na svijetu, a on iz utakmice u utakmicu biva sve bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gospodar veznog reda'

Nadalje, Brozovićem su fascinirani i inače vrlo kritički nastrojeni i oprezni pri pohvalama, talijanski mediji. Gazzetta dello Sport za njega nakon prošle utakmice kaže sljedeće: "Vojnik koji savršeno izvršava trenerove zamisli, bio je jako borben na kišnom terenu".

Corriere dello Sport pak piše kako je postao pravi vođa i vrhunski igrač, da izgleda kao redatelj na terenu i savršeno distribuira lopte suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodar je veznog reda i savršeno surađuje s napadačima", piše tako Tuttosport, dok PassioneInter zaključuje kako bi mu ovu utakmicu s Torinom trebako uokviriti jer je na njoj u nemogućim uvjetima (padala je jaka kiša i teren je bio natopljen), napravio najbolji posao. "On ne griješi i uvijek je među najboljima", ističe talijanski portal.

Naglasit ćemo još jednom, Brozovićev uzlet tek je počeo, ima samo 27 godina i može još jako puno dati svom klubu, za koji je vezan do 2022. godine, odnosno reprezentaciji gdje se već polako očekuje baš od njega da napravi iskorak. Brozović je ujedno i najskuplji hrvatski igrač, vrijedi 50 milijuna eura, a bude li transfera, jamačno će padati rekordi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo