Niku Kranjčara čeka još jedna teška godina

Nogometaši Tottenhama u subotnjoj su utakmici trećeg premierligaškog kola pobijedili Wolverhampton na gostovanju 2:0 uz sjajnu igru dvojice pojačanja: Emanuela Adebayora i Scotta Parkera.

12.9.2011.
13:17
VOYO logo

Redknapp je nakon utakmice ponajviše hvalio Adebayora, strijelca prvog gola, a otkrio je i kakvi su mu planovi glede gužve koju ima u veznom redu.

Protiv Wolvesa, dva središnja vezna bili su Luka Modrić i Scott Parker, s Nikom Kranjčarom na lijevoj i Garethom Baleom na desnoj strani, ispred kojih su igrali Adebayor i Jermain Defoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aQwoeYOHWYnFVB48
szólj hozzá: Wol 0-2 Tot

"Kad mi se vrati Sandro, spojit ću ga s Parkerom u sredini veznog reda i tek ćemo onda biti uistinu jaki. Luka Modrić može igrati bilo gdje. Može igrati dobro i na zadnjem veznom, no dobro je imati dvojicu snažnih veznjaka u srcu srednjeg reda jer vas je tek tada teško dobiti", rekao je Redknapp novinarima u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, s Parkerom i mladim Brazilcem Sandrom na pozicijama zadnjih veznih, te s Garethom Baleom i Rafaelom van der Vaartom u konkurenciji s Lukom Modrićem za preostala dva, maksimalno tri ofenzivnija mjesta u vezi, Niko Kranjčar opet je nadomak ispadanja iz udarne postave.

Zadovoljni Redknapp izjavio je da je prvom pobjedom u sezoni njegova momčad napokon pokazala svoje istinske ambicije. Samo su tri momčadi, misli trener, ispred Spursa po kvaliteti: Manchester City, Manchester United i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmorit ću najvažnije igrače u dvoboju Europske lige protiv PAOK-a u Solunu i najjaču momčad potom u nedjelju suprotstaviti Liverpoolu pred našom publikom. Želim imati najbolje odmorne za borbu s Liverpoolom, jednom od dviju momčadi s kojima ćemo se boriti za četvrto mjesto ove sezone. Da, mislim da smo spremni za boj s Liverpoolom i Arsenalom", zaključio je Redknapp.

Vezani članci:

arti-201109090296006 arti-201109081073006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo