Tko to može platit / Niksi na prekretnici karijere: Talijanski medij objavio koliko West Ham traži za Vlašića

Image
Foto: AP Images

Talijanski Torino ne skriva da je zainteresiran za njegove usluge no oni bi ga doveli na posudbu bez obaveze da otkupe njegov ugovor što je opcija koja West Hamu nije prihvatljivo

1.7.2022.
9:21
AP Images
VOYO logo

Nikola Vlašić na izlaznim vratima West Hama je i to nije tajna. Englezi su ga platili prošlog ljeta 30 milijuna no sada ga se trener David Moyes želi riješiti, jer se mladi Splićanin po drugi puta u karijeri nije snašao na Otoku.

West Ham bi htio vratiti makar dio uloženih sredstava, a i Vlašić bi rado otišao iz Londona kako bi došao do minutaže i željene forme te osigurao kartu za Katar s Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak razlaz engleskog kluba i Vlašića neće ići tako jednostavno. Talijanski Torino ne skriva da je zainteresiran za njegove usluge no oni bi ga doveli na posudbu bez obaveze da otkupe njegov ugovor što je opcija koja West Hamu nije prihvatljivo.

Oni bi, pak, pristali na prodaju ili posudbu s obvezom otkupa, a prema pisanju Calciomercata, Vlašićeva cijena u ovom trenutku je 25 milijuna eura. Uzme li se u obzir kakvu je sezonu hrvatski ofenzivac imao u Premiershipu teško je očekivati da će to netko platiti u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo