NIKOLA VLAŠIĆ VRAĆA SE U HRVATSKU? / Proživljava kalvariju u Evertonu, ali jedan čovjek bi ga mogao spasiti

Image
Foto: AFP

Nagađa se da bi Rijeka dovela Vlašića na posudbu, a da je moguće da pravac Liverpoola ode vratar Simon Sluga

3.8.2018.
9:30
AFP
VOYO logo

Novi trener Evertona Marco Silva udaljio je20-godišnjeg Nikolu Vlašića iz kruga prvotimaca i tako doveo u probleme talentiranog U-21 hrvatskog reprezentativca Nikolu Vlašića. Društvo će mu činiti i Ashley Williams, Kevin Mirallas, te Cuco Martin.

Nastavak kalvarije

Nastavak je ovo kalvarije kroz koju prolazi Nikola Vlašić otkad je otkaz dobio Ronald Koeman koji ga je svojevremeno doveo u klub. Međutim, informacije s Rujevice kažu kako Rijeka pokušava nagovoriti Vlašića da ovu sezonu provede na posudbi kod Matjaža Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIG SAM GA POSJEO NA KLUPU, A SILVA POTPUNO UKLONIO IZ MOMČADI: Novi trener Evertona više ne računa na Nikolu Vlašića

Moguće da pravac Liverpoola ode vratar Simon Sluga

Nagađa se da bi Rijeka dovela Vlašića na posudbu, a da je moguće da pravac Liverpoola ode vratar Simon Sluga. Riječki Novi list piše kako je Vlašić svojevremeno bio predmet razgovora na relaciji obitelj Vlašić - HNK Rijeka, ali ništa konkretno nikad nije dogovoreno.

Pričalo se čak kuloarski i da bi i Blanka mogla trenirati na Kantridi. Cijela priča imala je smisla jer Matjaž Kek je definitivno stručnjak u čijim rukama su oživjele mnoge zamrle karijere, a Rijeka i Rujevica dobre sredine za rad, ističe Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić se u Evertonu nije naigrao

Transfer tada nije došao ni blizu realizacije jer je Hajdukov interes, prirodno, bio drugačiji. Međutim, Englezi bi se sad mogli složiti s tom idejom jer je novi trener Marco Silva ionako mladog hrvatskog nogometaša prebacio u drugu momčad Evertona...

Od rekordnog transfera Hajduka za 10.8 milijuna eura na ljeto prošle godine Vlašić se u Evertonu nije naigrao. U godinu dana u Premiershipu je skupio 574 minute u 12 utakmica. Ukupno je Vlašić za Everton odigrao 20 utakmica u svim natjecanjima upisavši dva gola za Everton, oba protiv Apollon Limassola u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo