VLAŠIĆ UŽIVA U NAJBOLJIM DANIMA KARIJERE: / Novi miljenik Evertonovih navijača pričao o klubu i reprezentaciji

Image
Foto: AFP
24.10.2017.
17:36
AFP
VOYO logo

Očekivano je Vlašić oduševljen pozivom u izabranu vrstu za koju bi mogao nastupiti u baražu protiv najboljih grčkih nogometaša protiv kojih će Vatreni igrati za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Potvrdio je to za Slobodnu Dalmaciju u intervjuu u kojem je govorio i o klubu i svojoj poziciji u njemu.

"Za mene je i sam poziv velika nagrada. Trenutno sam jako sretan i zbog toga, a ako dobijem koju minutu sigurno ću biti presretan. Ne trebam sad o tome razmišljati. Ako i ne budem igrao tu je i kvalifikacijska utakmica protiv mlade reprezentacije Grčke dan poslije uzvrata. Spreman sam pomoći mladoj momčadi", ostao je Vlašić s nogama čvrsto na zemlji, potom i prokomentirao situaciju u svom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Substitute Everton's English striker Wayne Rooney (R) speaks with Everton's Croatian striker Nikola Vlasic (L) during the English Premier League football match between Everton and Burnley at Goodison Park in Liverpool, north west England on October 1, 2017. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

"Oduševljen sam. Ovdje je srećom više utakmica, u Europskoj ligi, Liga kupu pa sam se u tim susretima pokazao treneru i uvjerio ga igrama da mi da šansu i u prvenstvu. Što se toga tiče sve je super, ali teško je stoga što momčadi ne ide dobro, a kad je tako teško je nastaviti s dobrim igrama. Zbog toga pada samopouzdanje igrača, uvuče se strah u momčad što se vidi i na utakmicama. A na treninzima se najbolje vidi koliko ti igrači mogu kada se malo opuste. Ne možeš im uzeti loptu."

Prilagodba na engleski nogomet prošla je za Vlašića vrlo brzo i vrlo uspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I suigrači mi govore da ne mogu vjerovati kako se mogu nositi s njima, u ligi, s obzirom da sam stigao iz hrvatske lige. No, nije ugodna situacija. Da se razumijemo, da je riječ o Hajduku vjerojatno bi trener još i ranije bio promijenjen. Nije ovdje tako lako promijeniti trenera nakon što je posložio cijelu momčad, cijeli sustav, stožer. Žao mi je. Koeman je čovjek koji me doveo u Everton, koji mi je pružio priliku da igram", zaključio je Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo