VLAŠIĆ UŽIVA U NAJBOLJIM DANIMA KARIJERE: / As U-21 reprezentacije sve glasnije kuca na vara A vrste, a evo što kaže

Image
Foto: PIXSELL

'Svi nogometaši imaju razdoblja kada su puni samopouzdanja i sve im polazi za nogom'

13.10.2018.
10:01
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska U-21 reprezentacija pred plasmanom je na Europsko prvenstvo nakon što je u petak u kvalifikacijskoj skupini 1 u Puli pobijedila Grčku s 2-0 (1-0). Od europske smotre koja će se sljedeće godine održati u Italiji i San Marinu dijeli ju još ogled sa San Marinom, reprezentacijom koja niti nakon devet odigranih utakmica ne zna za bod, a čija je razlika pogodaka 1-25.

Sasvim razumljivo, optimizam pršti iz redova malih Vatrenih pa tako Alen Halilović nakon pobjede protiv Grčke poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važnost dobrog pristupa utakmici

MLADI VATRENI GOTOVO SIGURNO NA EURU: Vlašić i društvo srušili Grčku, pobjeda nad nogometnim liliputancem dijeli ih do ostvarenja sna

Image
MLADI VATRENI GOTOVO SIGURNO NA EURU: /

Vlašić i društvo srušili Grčku, pobjeda nad nogometnim liliputancem dijeli ih do ostvarenja sna

Image
MLADI VATRENI GOTOVO SIGURNO NA EURU: /

Vlašić i društvo srušili Grčku, pobjeda nad nogometnim liliputancem dijeli ih do ostvarenja sna

"Čestitam suigračima i izborniku, cijelom stručnom stožeru. Mnogo se naših generacija mučilo kako bi izborilo Europsko prvenstvo mladih reprezentacija, i mi smo se poprilično namučili, ali nadam se da je publika zadovoljna našom predstavom. Dobro smo počeli, unatoč grčkom pritisku - kada je Posavec imao dvije ili tri odlične intervencije. Znali smo što nas čeka, s obzirom da je Grcima ovo tek prvi poraz u dvije godine. Sada nas čeka još ta jedna utakmica u San Marinu, kojoj moramo pristupiti isto kao i danas protiv Grčke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Ogled je prokomentirao i Nikola Vlašić kojem u posljednje vrijeme ide sjajno. Ustabilio se Evertonov igrač na posudbi u moskovskom CSKA u prvoj postavi te ruske momčadi, zabija i asistira, a posebno je dojmljiv u Ligi prvaka. Postigao je pogodak i asistirao za drugi u ogledu protiv Viktorije Plzen, a i dalje se pamti način na koji je na Lužnjikiju na koljena bacio Real Madrid zabivši jedini gol na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašića baš ide

Odličan je Vlašić bio i u petak. Njegov udarac skrenuo je jedan grčki igrač u svoju mrežu za gol koji je otvorio put prema pobjedi i vrhu ljestvice.

"Utakmica je bila teža nego što smo zamišljali, očekivali smo da će se Grčka više braniti, a u jednoj su mjeri preuzeli posjed lopte. Ipak, pokazalo se da smo kvalitetniji, uspješno smo se branili kada je trebalo, a nakon toga smo zabili pogodak koji nas je podignuo i počeli smo kontrolirali utakmicu. Čestitke svima i hvala navijačima što su nas podržali, pogotovo su oni mladi dali sve od sebe. Što se mog pogotka tiče, svi nogometaši imaju razdoblja kada su puni samopouzdanja i sve im polazi za nogom, tako se i meni sada odbilo od bloka u mrežu. Lijep je osjećaj, samo da tako nastavim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo