NIKOLA VLAŠIĆ ASISTIRAO U POBJEDI SVOJE MOMČADI: / Upravo zbog ovakvih poteza žele ga velikani

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nikola Vlašić asistent u pobjedi u Groznom

23.11.2018.
20:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić odigrao je čitavu susret za moskovski CSKA te bio asistent za drugi pogodak svoje momčadi u 2-0 (0-0) gostujućoj pobjedi kod Ahmata u Groznom u susretu 15. kola ruskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistirao u sudačkoj nadoknadi

Vlašić je u šestoj minuti sudačke nadoknade odličnom prošao po lijevom krilu te potom uposlio Žamaletdinova za konačnih 2-0. Prvi gol postigao je Magnusson u 57. minuti.

CSKA je sada drugi na ljestvici sa 26 bodova, pet manje uz utakmicu više od vodećeg Zenita, dok je Ahmat osmi sa 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši stoper "vatrenih" Vedran Ćorluka odigrao je čitavu utakmicu za Lokomotiv iz Moskve koji je iznenađujuće izgubio na svom terenu od Urala sa 1-2 (1-1). Četvrti Lokomotiv je ostao na 25 bodova, koliko ima i treći Krasnodar dok je Ural šesti sa 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić oduševljava u CSKA

Što se tiče dvadeset i jednogodišnjeg Splićanina Vlašića, on je u sjajnoj formi i oduševljava u dresu moskovskog CSKA. Dobrim igrama zaslužio je poziv izbornika Vatrenih, koji ga je priključio A selekciju za završne utakmice u Ligi nacija protiv Španjolske i Engleske. prema riječima menadžera Nikole Vlašića, Tonćija Martića, Vlašić neće ostati u CSKA Moskvi sljedeće sezone.

U razgovoru za talijanski TuttoMercato Martić je kazao kako je “Vlašić trenutno jedan od najboljih nogometaša svog uzrasta”… Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo