Niko Kranjčar nakon debakla 'zaprijetio' Dinamu

'Dinamo mora pasti', rekao je Niko Kranjčar koji je debitirao u Ligi prvaka u dresu kijevskog Dinama. Nije se baš proslavio u rapsodiji PSG-a (4:1), dosta se gubio, a zamijenjen je u 77.

19.9.2012.
10:45
VOYO logo

"Radili smo dosta pogrešaka, promašili smo dvije izgledne prilike, skrivili jedanaesterac i sve je pošlo po zlu. Nismo dobro pokrivali Ibrahimovića i Pastorea koji su nas ubijali svojom individualnom kvalitetom", rekao je Kranjčar nakon debakla na Parku prinčeva.

No, Niko se ne zabrinjava porazom jer smatra kako je PSG prejak za sve momčadi u skupini, te kako će svi pasti na pariškom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Parižani su apsolutni favorit skupine, imaju sjajnu momčad i mislim da će sve momčadi u grupi pasti na Parku prinčeva."

http://rutube.ru/embed/5863016

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće kolo Dinamo Kijev dočekuje imenjaka iz Zagreba koji je u 1. kolu poražen na svom Maksimiru od Porta s 0:2. Iako su Niki na sam spomen matičnog kluba proradile emocije, Kranjčar je profesionalac i zna kako Kijevljani moraju pobijediti ne bi li ostali u igri za prolaz u drugi krug.

"Zaboravimo PSG i posvetimo se sljedećoj utakmici. Modre moramo pobijediti, poznajemo ih, dobra su ekipa, imaju odlične igrače, ali im nedostaje iskustva. Ako želimo proći među 16 najboljih u Europi onda Dinamo mora pasti", zaključio je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo