NIKO KOVAČ VEĆ JE POSTAO LEGENDA MONACA: / Hrvat je u prvoj sezoni srušio impresivan rekord

Image
Foto: Profimedia

Iako je kiksom protiv Lyona praktički ispao iz borbe za naslov prvaka, Kovač ima još mogućnosti da popravi ovu sjajnu sezonu

6.5.2021.
17:20
Profimedia
VOYO logo

"Stigao je nedavno, a već je ušao u klupsku povijest“, tako o hrvatskom treneru Niki Kovaču piše njegov klub Monaco na svojim službenim stranicama.

Kovač je ove sezone zaista s njima napravio sjajan rezultat. Od nekad prosječne momčadi stvorio je klub koji se ove godine borio za sam vrh tablice francuske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je pritom srušio zanimljiv rekord. Naime, njegov omjer pobjeda u prvoj sezoni najveći je u povijesti kluba. Njegov Monaco ima 67 posto pobjeda u svim natjecanjima, što je bolje od mnogih sjajnih trenera koji su vodili Monaco, uključujući Ranierija, Puela, čak i velikog Arsenea Wengera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona još nije gotova

Iako je kiksom protiv Lyona praktički ispao iz borbe za naslov prvaka, Kovač ima još mogućnosti da popravi ovu sjajnu sezonu. Monaco će nastupiti u finalu Kupa Francuske u kojem Niko i njegov brat Robert mogu osvojiti svoje prve titule u francuskom nogometu.

Također, Monaco želi i izboriti mjesta koja vode u Ligu prvaka, a to nije nemoguće. U posljednja tri kola francuskog prvenstva očekuju ih Reims, Rennes i Lens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo