FOTOGRAFIJA KOJA JE ODJEKNULA / Niko Kovač u društvu jednog od najtalentiranijih Hrvata, znači li ovo da će ga dovesti u Monaco?

Image
Foto: Profimedia

Pričalo se neko vrijeme da je na meti Milana, ali taj se transfer ipak nije ostvario

7.7.2021.
18:36
Profimedia
VOYO logo

Niko Kovač prošle je sezone od Monaca napravio pravu hit-momčad francuske lige. Bili su u igri za naslov prvaka sve do posljednjeg kola, a na kraju su završili na trećem mjestu.

Hrvatski trener priprema se za novu sezonu, a zanimljivo je da se na društvenim mrežama pojavila slika njega i jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa Luke Sučića. Mnogi se, stoga, pitaju znači li ovo da će ga Kovač dovesti u svoj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Austriji, igra za Hrvatsku

Inače, Luka Sučić rođen je u austrijskom gradu Linzu, no odlučio je da će igrati za hrvatsku reprezentaciju. Nikad nije igrao za hrvatski klub, već je sve svoje klupske nogometne korake napravio u Austriji, gdje sad igra za Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra primarno na poziciji centralnog veznog, a prema podacima Transfermarkta, cijena mu je trenutno tri milijuna eura. Vrhunske utakmice odigrao je Sučić u hrvatskoj U17 reprezentaciji pod izbornikom Petrom Krpanom, gdje je u osam nastupa zabio tri pogotka.

U Salzburgu je pola sezone nastupao za drugu momčad, no dobio je priliku i prvoj momčadi. Pričalo se neko vrijeme da je na meti Milana, ali taj se transfer ipak nije ostvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo