NIKO KOVAČ OVAKVU ŠAMARČINU JOŠ NIJE DOŽIVIO: /

Najcjenjenije nogometno izdanje pomelo pod s hrvatskim stručnjakom

Image
Foto: AFP

List koji dodjeljuje Zlatnu loptu osvrnuo se na Kovačev boravak u Bavarskoj.

13.11.2018.
15:14
AFP
VOYO logo

Hrvatski stručnjak Niko Kovač proživljava teške trenutke u Bayernu. Posljednjih tjedana više od rezultata mediji su pažnju više posvetili pobuni u svlačionici. Dosta je bilo govora o tome kako su igrači poput Rodrigueza, Mullera, Riberyja, Hummlesa i drugih nezadovoljni rotacijama, koje su im donijele smanjenu minutažu.

Nakon poraza od Borussije Dortmund na Kovača je nasrnuo dopisnik France Footballa iz Njemačke Alexis Menuge. Za njegovo poimanje nogometa Kovač je dokazao da jednostavno nije dovoljno dobar za klupu Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika pogreška

"Niko Kovač u Bayernu zvuči kao pogreška u castingu. Nasljednik Juppa Heynckesa nema DNA za veliki klub poput Bayerna. U nekoliko tjedan navukao je bijes svlačionice na svoja leđa. Rodriguez, najbolji igrač prošle sezone, više ne igra. Ovog vikenda protiv Borussije je ostao na klupi, a Bayern je izgubio treću prvenstvenu utakmicu", navodi novinar France Footballa.

Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac reacts on the pitch during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs Borussia Moenchengladbach in Munich, southern Germany, on October 6, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP) / RESTRICTIONS: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

"Također, veznjaka Leona Goretzku je stavio na lijevi bek. Čak ga je oprala i Lisa Muller nakon što je Thom,s ušao u igru s klupe: 'Trebalo mu je 70 minuta da shvati'", piše Menuge pa zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovač nema niti taktičkog znanja niti snažnu osobnost da bi vodio igrače poput Riberyja, Robbena, Mullera i druge. U Bayernu se sada vjerojatno grizu jer su pustili Thomasa Tuchela da ode", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo