Novi izbornik Vatrenih dao obećanje razočaranoj naciji

Niko Kovač, bivši hrvatski kapetan i reprezentativac s 83 nastupa i 14 golova, obratio se javnosti nakon što ga je IO HNS-a jednoglasno imenovao za novog izbornika Vatrenih.

16.10.2013.
16:30
VOYO logo

"Velika je čast, a još veća odgovornost preuzeti dužnost izbornika A reprezentacije. Naravno, obećavam da ću sa svojim stožerom uložiti maksimalan trud u rad A reprezentacije, kao što je i do sada bilo s mladom selekcijom. Krećemo odmah na posao. Iskreno mi je žao što je došlo do ovakve situacije. Zahvaljujem se Igoru Štimcu na vrlo kvalitetnoj suradnji dok sam bio na čelu mlade selekcije. Zahvaljujem se na ovom imenovanju predsjedniku Davoru Šukeru i svim članovima Izvršnog odbora. Svi koji me poznaju znaju da ću učiniti sve da opravdam to povjerenje", prva je izjava Nike Kovača za službenu stranicu HNS-a nakon što je postavljen za novog izbornika A reprezentacije Hrvatske.

//www.youtube.com/embed/OnS732vuv08

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši kapetan Vatrenih, koji je na novu funkciju došao nakon samo četiri službene utakmice s U-21 selekcijom, će se po prvi puta kao izbornik A reprezentacije javnosti uživo obratiti u četvrtak 17. listopada u poslijepodnevnim satima, a glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je medijima i navijačima poručio:

"Izbornik Kovač je naglasio kako niti jedan profil na nekoj društvenoj mreži nije njegov, pa Vas molimo da ne prenosite u svojim medijima izmišljene izjave s raznih neslužbenih Facebook/Twitter profila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić zakasnio je na sjednicu Izvršnog odbora HNS-a na kojoj je donesena odluka o smjeni Igora Štimca s klupe reprezentacije. Nakon što je izabran Niko Kovač izvršni predsjednik Dinama nije puno pričao.

"Nemojte mene ništa pitati. Predsjednik Šuker će sve reći. Da se radi o Dinamu, pričao bih. Ja sam član Izvršnog odbora. Ne želim pričati u ime Saveza i predsjednika", rekao je Mamić te odjurio u automobil. (Vlm)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo