NIKO KOVAČ NA VRHU BUNDESLIGE: / Bayern izašao kao pobjednik iz golijade, Borussia opet kiksala

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić nije zbog bolesti nastupio za Bayern u ovoj utakmici

28.9.2019.
21:07
Profimedia
VOYO logo

Niko Kovač i njegov Bayern novom su pobjedom nastavili lov na naslov prvaka Njemačke. Na gostovanju kod posljednjeplasiranog Paderborna bodovi su već unaprijed bili upisani, no nije ih Bayern uzeo baš bez ikakve muke.

Bayern je od samog početka krenuo žustro pa su i nakon 15 minuta nagrađeni pogotkom. Gnabry je dobro ušao u prostor, Coutinho ga pronašao na drugoj stativi loptom koja je "zavela" pa prevarila vratara Hutha i kasnije ju je mogao samo izvaditi iz mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gnabry je u 55. minuti vratio uslugu svom asistentu za prvi pogodak. Pronašao ga je u sredini nakon sjajnog proigravanja Kimmicha i sve što je Brazilac trebao napraviti bilo je gurnuti loptu u praznu mrežu za vodstvo 0:2.

Image
DIREKTOR JUVENTUSA IZJAVOM BACIO SKROZ NOVO SVJETLO NA MANDŽUKIĆEVU SITUACIJU: /

'Dugujuemo mu puno toga...'

Image
DIREKTOR JUVENTUSA IZJAVOM BACIO SKROZ NOVO SVJETLO NA MANDŽUKIĆEVU SITUACIJU: /

'Dugujuemo mu puno toga...'

Šok za Bavarce

A onda se Paderborn počeo buditi. Proger je u 68. minuti iskoristio jednu priliku, a da je samo minutu kasnije iskoristio i drugu, panika bi se uvukla u redove Bayerna. No Robert Lewandowski pobrinuo se da ne bude previše drame za kraj. na Suleovu asistenciju pospremio je u 79. minuti loptu u mrežu za 1:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je popravio Collins koji je dalekometnom bombom smanjio rezultat na 2:3, no prekasno je to bilo za Paderbornov povratak.

Ivan Perišić nije zbog bolesti nastupio za Bayern u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke pomogao Kovaču

Tin Jedvaj i njegov Augsburg dobili su pravu školicu nogometa od njegovog bivšeg kluba Bayer Leverkusena. Gosti su ih zgazili s 3:0, a golove su zabili Niederlechner (ag), Kevin Volland i Kai Haverts. Jedvaj je odigrao cijeli susret za Augsburg.

Josip Brekalo dobio je 65 minuta u pobjedi svog Wolfsburga 1:0 na gostovanju kod Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je slavio 3:1 u derbiju kola na gostovanju kod Leipziga i tako osigurao bayernu vrh tablice. Hoffenheim je bez ozljeđenog Andreja Kramarića izgubio 3:0 od Borussije Monchengladbach.

Kiks Borussije

Borussia Dortmund i Werder su odigrali 2:2, čime je Borussija i drugo kolo u nizu remizirala, a u zadnja četiri kola upisala je tek jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj je Werder poveo, Borussija je potom zabila dva gola okrenuvši rezultat, no gosti se nisu predavali i u 55. minuti su izjednačili na 2:2.

Werder je stigao do vodstva već u osmoj minuti golom Milota Rashice, no samo minutu kasnije Borussija je izjednačila, a pogodak je zabio Mario Gotze. Koncem prvog dijela Marco Reus je doveo domaćine u prednost, no Marco Friedl je u 55. minuti sve vratio na početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta Borussija je bila bliže pobjedi, ali nije uspjela i treći put svladati Jirjia Pavlenku. Bio je to treći uzastopni Borussijin remi nakon 0:0 protiv Barcelone i 2:2 protiv Eintrachta.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo