NIKO KOVAČ NASTAVIO FANTASTIČAN NIZ S MONACOM: / Hrvatski trener upisao novu pobjedu, opasno se približio samom vrhu tablice

Image

Kovač je praktički osigurao europsko natjecanje za Monaco dogodine jer je iza njih Metz koji ima tek 41 bod

28.2.2021.
15:23
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač upisao je novu pobjedu s Monacom. U 27. kolu francuskog prvenstva na domaćem terenu svladali su Brest 2:0. Oba pogotka pala su u drugom dijelu, a presudile su upravo zamjene koje je Kovač uveo s klupe.

U 76. minuti pogodak za 1:0 zabio je Stevan Jovetić koji je ušao u 59. minuti, dok je pobjedu zaključio Kevin Volland. Zanimljivo, za oba gola asistirao je Golovin kojeg je Kovač također uveo u igru u 59. minuti. Valja spomenuti da je Ben Yedder promašio penal za Monaco u 30. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač je s Monacom u sedmom nebu. Ovo mu je bila 13. utakmica u nizu bez poraza, a zbilja je impresivan podatak da je od tih 13 utakmica Monaco pobijedio u njih 11. Posljednji poraz Kovačev Monaco doživio je još prošle godine, 16.12. protiv Lensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europa praktički sigurna

Ovom pobjedom opasno su se približili samom vrhu ljestvice francuskog prvenstva. Prvo plasirani Lille trenutno ima 58 bodova, ali i utakmicu manje, PSG je na 57, dok su Lyon i Monaco na 55 bodova, s tim da Lyon ima utakmicu manje od Monaca, a to je večerašnji derbi protiv Marseillea.

Kovač je praktički osigurao europsko natjecanje za Monaco dogodine jer je iza njih Metz koji ima tek 41 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo