NIKO KOVAČ NAPOKON PROGOVORIO O INTERESU BAYERNA: /

Bivši izbornik Vatrenih meta je njemačkog giganta, evo što o tome kaže

Image
3.12.2017.
11:32
VOYO logo

Dvostruka kruna iz sezone 2002/03 i Interkontinentalni kup iz 2001. trofeji su koje je Niko Kovač ugrabio kao Bayernov igrač, ali i davna prošlost za stručnjaka koji se ne želi uvući u temu o preuzimanju klupe najtrofejnijeg njemačkog nogometnog kluba. On, barem tako kaže u razgovoru za Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung, u kojem je govorio o prijetaljskom odnosu sa igračima i biblijskim vrijednostima koje prenosi u život i rad, svoju budućnost zasad vidi u Eintrachtu kojeg vodi od 2016. godine, prenosi tz.de.

"Meni je jedino bitan važan posao koji imam u Frankfurtu, posao kojeg želim i dalje raditi. O istinitosti glasina vezanih uz Bayern ne mogu ništa reći, ali mogu naglasiti da je Eintracht dobar klub s dobrom momčadi koja se još razvija. A to nije posao koji se može obaviti od danas do sutra", poručio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je u misiji traženja nasljednika Juppa Heynckesa koji je pristao momčad voditi do kraja sezone. Među kandidatima koji se najčešće spominju za tu atraktivnu poziciju su Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann, Joachim Löw i Jürgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo