Tri utakmice bez pobjede /

Niko Kovač na mukama nakon Ajaxa, igrači nezadovoljni njegovim metodama

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Kad Bayern upadne u krizu, ekspresno se nađu krivci. A zna se da je uvijek kriv trener, nikad igrači

3.10.2018.
11:01
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Bio je Bayern na svojoj Allianz Areni u utorak navečer protiv Ajaxa veliki favorit, no Niko Kovač i njegovi momci izvukli su samo "mršavi" remi 1:1. Favoriti su bili i u porazu od Herthe u prvenstvenoj utakmici, baš kao i u remiju protiv Augsburga u pretprošlom kolu.

Svakom se, naravno, može dogoditi da se loši rezultati zaredaju, ali kad apsolutno (prije svega financijski) najjači njemački klub Bayern upadne u krizu, ekspresno se nađu krivci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zna se da je uvijek kriv trener, nikad igrači. Tako se sve više prstom upire u Niku Kovača koji je već više puta naglasio da nije zadovoljan igrom, ali i da ne smiju dopustiti da im nekoliko loših utakmica upropasti sezonu.

U Kovaču krivca za loše rezultate vide i pojedini igrači, bar tako piše njemački Sport Bild. Bivši kapetan i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije poznat je po svojim striktnim rotacijama momčadi, a to navodno nije najbolje "leglo" zvijezdama Bayerna Matsu Hummelsu, Jamesu Rodriguezu, Javiju Martinezu i Sandru Wagneru, navodi Sport Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvorica nezadovoljnih smatraju da ne dobivaju dovoljnu minutažu u Bayernovim utakmicama tako da će Kovač prije subotnje utakmice protiv Borussije Monchengladbach morati obaviti dosta razgovora ako želi da se momčad vrati starim navikama pobjeđivanja.

Inače, nije stanje u Bayernu tako crno kakvim ga njemački mediji i navijači najuspješnijeg njemačkog kluba doživljaju. Bavarci su u prvenstvu na drugom mjestu, samo jedan bod iza Borussije Dortmund, a u Ligi prvaka drže drugo mjesto u skupini E s jednom pobjedom i jednim remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo