argentinska zvijezda / Niko Kovač dobiva veliko pojačanje? Bavarci sve odlučniji ostvariti najskuplji transfer u povijesti!

Image
Foto: AP Images

O dolasku Argentinca iz redova Juventusa u Bavarskoj se priča već neko vrijeme, no sada je cijela priča dobila ozbiljnu notu

18.2.2019.
18:20
AP Images
VOYO logo

Bayern priprema rekordnu ponudu za Argentinca iz redova Juventusa Paula Dybalu. Njemački Focus poziva se na talijanske medije i tvrdi kako će klub Nike Kovača uskoro u svlačionici dobiti jedno od najvećih pojačanja u posljednjih nekoliko godina. 

O dolasku Dybale u Bavarskoj se priča već neko vrijeme, no sada je cijela priča navodno dobila ozbiljnu notu. Naime, tvrdi se da je Bayern Dybalu spreman platiti 75 milijuna eura, kao i dati 25-godišnjem Argentincu plaću u visini od 10 milijuna eura godišnje. Ponuda od 75 milijuna bila bi najveća koju je Bayern ikad platio za dovođenje nekog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji nekoliko sjajnih igrača na tržištu u ovom trenutku. Koga bih volio dovesti? Igrača poput Paula Dybale", rekao je Bayernov šef Karl-Heinz Rummenigge još prije dvije godine.

Dybala je u Juventus stigao na ljeto 2015. godine iz Palerma za 40 milijuna eura, a otad je za 'Staru damu' upisao 76 golova i 31 asistenciju u 169 utakmica. Popis rekordnih Bayernovih pojačanja u ovom trenutku predvodi Corentin Tolisso (Lyon, 41.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Bayerna, za usluge Argentinca su vrlo zainteresirani i čelnici dva engleska velikana - Manchester Uniteda i Liverpoola. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo