Evo koliko im zapravo znači Jelavić! Nikice, svaka čast!

Bivši napadač Evertona Kevin Campbell smatra da ako Nikica Jelavić nastavi svoj golgeterski učinak i u narednoj sezoni, momčad s Goodisona može izboriti i poziciju za Ligu prvaka.

29.5.2012.
14:03
VOYO logo

Odličan drugi dio prvenstva doveo je Everton na jednu poziciju do one koja osigurava nastup u Europskoj ligi iduće sezone. Pobjedničku seriju nogometaši menadžera Davida Moyesa ponajprije mogu zahvaliti hrvatskom reprezentativnom napadaču Nikici Jelaviću koji je u 16 nastupa postigao 11 pogodaka za svoj novi klub otkako je u siječnju stigao iz Glasgow Rangersa. "Jelavić je sjajno zabijao otkako je došao u klub, a ukoliko to može ponoviti od početka iduće sezone, onda ne vidim razloga zašto ne bismo razmišljali o Ligi prvaka. Everton je spreman razbiti monopol engleskih momčadi koje svaku godinu igraju u Ligi prvaka, potrebno je samo da uspješno startamo u sezonu igrama koje smo prikazivali u drugom dijelu prošle. Evertonu je mjestu među europskim klubovima jer je klub velike povijesti, odličnih navijača i poznatog imena", izjavio je za Evertonovu internet stranicu Kevin Campbell koji je dresu Toffeesa odigrao 145 utakmica i postigao 45 pogodaka.

"Jelavić je pravo otkriće. Lijepo je znati da klub ima takvog strijelca jer smo dugo tražili igrača koji će biti tako efikasan i redovito zabijati. On je nogometaš koji će nam pomoći da napredujemo. Sretan sam dok gledam Jelavića kako postaje novi Evertonov golgeter. Navijači naravno najviše vole takve igrače koji pune suparničke mreže. Na Goodisonu su kroz povijest strijelci za Everton bili neki zaista veliki igrači, a i sam znam da nema boljeg osjećaja nego kada pred domaćim navijačima zabijete za Everton", zaključio je Campbell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo