NIKAD OBJAVLJENI VIDEO IZ SVLAČIONICE FRANCUSKE U POLUVREMENU FINALA PROTIV HRVATSKE: / Nakon ovog su nas potpuno dotukli

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Francuski nogometni savez objavio je video iz poluvremena finalne utakmice protiv Hrvatske

27.12.2018.
19:41
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Francuski nogometni savez objavio je video iz poluvremena finalne utakmice protiv Hrvatske prošlog ljeta za pamćenje na SP-u u Rusiji, na kojem se vidi atmosfera u svlačionici prije izlaska na preostalih 45 minuta. Francuska je na poluvremenu vodila 2-1. Kratki video objavljen je na Twitter profilu "La Minute Footbal".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, radi se o "teaseru" dokumentarnog filma posvećenom svjetskim prvacima. U prvim danima siječnja Francuski nogometni savez pustit će dokumentarac u kojem će navijačima i svijetu približiti pohod na trofej prvaka svijeta. Francuzi su ljetos osvojili naslov prvaka svijeta.

"Ne razmišljajte o ničemu drugom, samo o utakmici. Ostanite fokusirani", govorio je Raphael Varane u svlačionici svojim suigračima. Bilo je to autoritativno od stopera europskog prvaka Reala iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih napadača svijeta, treći u izboru za Zlatnu loptu Antoine Griezmann, pozvao je Blaisea Matuidija pred ploču i objasnio mu neke taktičke zamisli u igri. Pokazao mu je njegovo kretanje na travnjaku u trenutku kad Hrvatska ima loptu. Nakon kratkih instrukcija, Matuidi je shvatio poantu...

Za spomenuti kako je u nastavku susreta Francuska zaigrala još bolje, postigla još dva gola i riješila finale u svoju korist 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo