Nijemci objavili koga je Olić najviše napalio

Napadač Bayerna Ivica Olić (32), koji je nezadovoljan svojim statusom u Bayernu, mogao bi postati četvrti hrvatski nogometaš u redovima Bundesligaša Wolfsburga.

1.12.2011.
15:09
VOYO logo

Tu je informaciju u četvrtak objavio najčitaniji njemački i europski dnevnik Bild izvijestivši čitatelje da trener Wolfsburga Felix Magath ima namjeru dovesti ljevonogog Hrvata već u siječanjskome prijelaznom roku, šest mjeseci prije isteka njegova ugovora s Bayernom.

Premda iz bavarskog kluba ponavljaju da ne namjeravaju nikog puštati niti nikog dovoditi tijekom zimske pauze, Bild i dalje inzistira da je Bayernu na Olićevom mjestu interesantan 26-godišnji napadač Freiburga i senegalske reprezentacije, Papiss Demba Cisse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Olić nije zadovoljan što ga trener Bayerna Jupp Heynckes uglavnom drži na klupi za pričuvne igrače te je u srijedu najavio da će vrlo brzo donijeti konačnu odluku o svojoj karijeri:

"Vrijeme je da me se počne koristiti na terenu, ne zanima me novac. Želim se dokazati na terenu. Do zime ću donijeti svoju odluku je li to moguće u Bayernu ili ću sreću morati potražiti negdje drugdje. Želim igrati za hrvatsku reprezentaciju na EURU u Poljskoj i Ukrajini. Ne bih to mogao propustiti nakon stresnog puta do završnog turnira kakav smo prošli kroz kvalifikacije. Također, mislim da imam pred sobom dvije godine igračke karijere, koliko mogu još odigrati na top-razini", izjavio je Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovore s Wolfsburgom trenutačno od hrvatskih nogometaša imaju Mario Mandžukić, Srđan Lakić i Hrvoje Čale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo