'Nije ovo susret Hrvatska - Jugoslavija, nitko ne gubi'

Momčad s popisa koji je Slaven Bilić prošli tjedan složio je na okupu. Svi su mu na raspolaganju, ostaje složiti dobitnu kombinaciju. Na putu za Euro 2012. ga u Ateni čeka – bunker.

4.10.2011.
19:03
VOYO logo

"Nije to klasičan bunker, već elastična formacija, Grci na bokovima nemaju deFenzivce ili prave veznjake, već sve napadački orijentirane igrače. Svi se vraćaju u obranu", veli Bilić.

Prema tome jedan pogodak bi bio dovoljan da se izvuče bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo bi biti tako, iako tko nam garantira da oni ne mogu zabiti dva? Ali, pogodak nas približava cilju", kaže izbornik Vatrenih.

Od neodlaska na SP u Južnu Afriku u smjeru izbornika Bilića stižu “otrovne strelice”. Bi li pobjeda ovoga petka u Ateni bila i njegova osobna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve kvalifikacije su stale u ovu utakmicu. Mada, i mi i Grci znamo da neće biti smak svijeta ukoliko izgubimo. Nije ovo varijanta Hrvatska-Jugoslavija, kada je onaj koji izgubi bio treći i ispao. I mi i oni imamo varijantu play-offa. Ali, zaboravimo to. Cilj nam je riješiti baš sve u Ateni", kazao je Bilić.

Traži se zamjena Srni na desnom beku. Najbliži tome mjestu je Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je svakako jedna od najozbiljnijih opcija. Imamo još četiri dana za razmišljanje. Imam dvije varijante i obje su dobre. neće tu biti nikakvih iznenađenja, sve znamo i pojedinačno i kolektivno o Grcima. Ne sumnjam i nema iluzija da oni ne znaju o nama, svi sve znamo. Odlučit će prezentacija na terenu. Bit će maksimalno hrabri i odgovorni, o motivaciji ne treba ni govoriti", zaključio je Slaven.

Eduardo je spreman za Grčku. Dudu je u 40 utakmica zabio 21 gol za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam malih problema. Dobio sam udarac, ali sve bi trebalo biti u redu. Sad sam iskusniji, jači i moćniji", kazao je Eduardo.

Zvao je svog prijatelja Ettoa koji igra u PAOK-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao mi je da smo bolji, da Salpingidis koji igra s njim u PAOK-u više igra u obrani nego u napadu kad igra u reprezentaciji. Grci su nas u Zagrebu provocirali, a to im sada nećemo dozvoliti. Ako nas žele pobijediti moraju se otvoriti, a onda ćemo ih znati kazniti", zaključio je Dudu.

Vezani članci:

arti-201110040775006 arti-201110040146006 arti-201110031115006 arti-201110031264006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo