NI U VINKOVCIMA SE NE MOŽE IGRATI: / Odgođen novi susret u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Snijeg i vremenske neprilike sprječavaju nogometaše

25.2.2018.
15:29
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica između Cibalije i Rudeša u sklopu 23. kola Prve HNL odgođena je zbog vremenskih uvjeta.

"Zbog vremenskih neprilika, odnosno niskih temperatura i zaleđenog terena, odgođen je prvenstveni susret s Rudešom koji se danas trebao odigrati na našem stadionu! Rezultat je to sastanka održanog između dvaju klubova i službenih osoba te pregleda terena", objavio je vinkovački prvoligaš na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAJDUK ZATRAŽIO ZAMJENU DOMAĆINSTVA: Loše stanje travnjaka u Vinkovcima ugrožava zdravlje igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret će se igrati 6. ožujka. Susret je trebao započeti u 15 sati ali je sudac Ivan Bebek iz Rijeke s kapetanima obiju momčadi i delegatom utakmice konstatirao da travnjak HNK Cibalie nije pogodan za odigravanje utakmice. Teren u Vinkovcima bio je više dana pod visokim nanosima snijega čije je uklanjanje ostavilo travnjak na kojem se nije mogla odigrati utakmica značajna za bijeg za začelja lige za obje momčadi.

Zbog loših vremenskih uvjeta već odgođene dvije utakmice 23. kola Prve HNL

Kako prema vremenskoj prognozi uvjeta za odigravanje utakmice neće biti niti u ponedjeljak, povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni za novi je termin odigravanja susreta odredio 6. ožujka u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog loših vremenskih uvjeta već odgođene dvije utakmice 23. kola Prve HNL i to susreti Inter - Istra 1961 i Lokomotiva - Osijek.

Ogled Intera i Istre 1961 trebao se odigrati u petak, ali je susret prebačen za ponedjeljak, 26. veljače u 16 sati, dok je utakmica između Lokomotive i Osijeka trebala biti u subotu, a novi termin je utorak, 27. veljače u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada je u ovom kolu u subotu odigrana utakmica između Hajduka i Slaven Belupa u kojoj su gosti s jednim pogotkom odnijeli sva tri boda iz Splita, a u 17 sati trebao bi se odigrati derbi na Rujevici između aktualnog prvaka Rijeke i aktualog lidera Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo