NI INIESTA OVO NIJE MOGAO ODBITI: / Procurila plaća koju će briljantni Barcelonin veznjak primati u Kini

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Barcelona u ovom poslu neće imati zarade, a njegova će plaća biti astronomska

21.2.2018.
16:35
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

U listopadu prošle godine Barcelona je potvrdila da je svog kapetana vezala ugovorom do kraja igračke karijere, no sve se izvjesnijim čini da najjači katalonski nogometni klub, za kojeg je prvi ugovor potpisao krajem 2002. godine, neće biti i jedini u karijeri Andresa Inieste.

Kako navodi Corriere dello Sport Iniesta će krajem aktualne sezone potpisati vjernost kineskom prvoligašu Tianjin Quanjianu kojeg trenutačno vodi Paulo Sousa, a Barcelona će mu izaći ususret dopustivši mu odlazak bez naknade. Budući da u prošloj sezoni trećeplasirani klub kineske Super lige neće morati isprazniti blagajnu plaćanjem dodatnih poraza, čelnici su mogli nešto dublje posegnuti u džepove i baš na taj način nagovoriti 33-godišnjaka na prelazak u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski izvor spominje konkretne brojke, dakle, Iniesta je nagovoren na potpis dvogodišnje suradnje i to uz 20 milijuna eura po godini. Od poznatijih igrača u Tianjin Quanjianu igraju bivši brazilski reprezentativac Alexandre Pato i član belgijske izabrane vrste Axel Witsel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo