POGLEDAJTE NEVJEROJATAN VIDEO / Ni dva zaštitara nisu bila dovoljna: Noseći dijete uletio na teren i protivničkog igrača šutnuo u međunožje

Image
Foto: Screenshot

Nije prošlo puno i navijač je savladan te postoji mogućnost da mu se doživotno zabrani dolazak na stadion. Kazna će u svakom slučaju biti rigorozna

27.3.2023.
19:53
Screenshot
VOYO logo

Brazilski nogomet je škrinja puna raznovrsnog blaga, a to dokazuje i bizarna snimka koja nam stiže s polufinalne utakmice prvenstva Rio Grande do Sul u kojem su igrali Internacional i Caxias.

Na tom se dvoboju dogodio navijački incident kakav nismo ni slutili da ćemo vidjeti, a snimka s tog susreta je vrlo brzo postao viralan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je brazilski velikan s čak 45 naslova prvaka poražen nakon izvođenja jedanaesteraca od četvrtoligaša Caxiasa jedan iznimno nezadovoljni navijač se uspio probiti na teren. On se noseći dijete u rukama uspio othrvati dvojici zbunjenih zaštitara i udariti igrača Caxiasa u međunožje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prošlo puno i navijač je savladan te postoji mogućnost da mu se doživotno zabrani dolazak na stadion. Kazna će u svakom slučaju biti rigorozna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo