NEZAPAMĆEN INTERES HRVATSKIH NAVIJAČA ZA OKRŠAJ S ENGLESKOM NA WEMBLEYJU: / Teško je povjerovati da ih ima baš toliko

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Engleska je jedan od domaćina nadolazećeg Europskog prvenstva

30.1.2020.
12:36
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu 2020. godine igrat će u skupini D zajedno s reprezentacijama Engleske i Češke, te pobjednika play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije odlučeno je na ždrijebu koji je u subotu održan u Bukureštu.

Vatreni će prvu utakmicu igrati 14. lipnja protiv Engleske na slavnom stadionu Wembley, a uporavo za tu utakmicu vlada nezapamćeni interes hrvatskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI NA EURU: /

Prvo spektakl s Englezima na Wembleyu, onda protiv Češke u Glasgowu. Čeka se treći, moguć je okršaj i sa Srbijom

Image
VATRENI NA EURU: /

Prvo spektakl s Englezima na Wembleyu, onda protiv Češke u Glasgowu. Čeka se treći, moguć je okršaj i sa Srbijom

UEFA će objaviti točne brojke

Kako pišu Sportske novosti, više od 70 tisuća navijača prijavilo se za ulaznice za tu utakmicu, a Hrvatski nogometni savez nije potvrdio o kojoj se točno brojci radi.

"Kao što znate, javna prodaja ulaznica za navijače svake reprezentacije za Euro 2020. ide isključivo kroz kanale UEFA-e te HNS nema pravo objavljivati konkretne podatke vezane uz proces prodaje ulaznica. Prema onome što znamo, broj prijava za sve utakmice nadmašio je broj raspoloživih ulaznica te će za sve utakmice biti održan ždrijeb, koji je UEFA najavila do kraja siječnja. Nemamo konkretan datum ili vrijeme kada će ždrijeb biti održan. U tom kontekstu, UEFA nas je obavijestila da je za utakmicu na Wembleyju najveći interes, ali jedino UEFA može komunicirati točne brojke. UEFA je najavila da će po završetku faze prodaje ulaznica objaviti dio podataka vezanih za prodaju, iako neće izlaziti s podacima za svaku pojedinu reprezentaciju", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SN pišu kako će HNS dobiti na raspolaganje 14.400 ulaznica za svoje navijače za utakmicu s Engleskom na stadionu čiji je kapacitet oko 90 tisuća.

Na Eurima najveći uspjeh četvrtfinale

Bit će to šesto europsko prvenstvo za hrvatsku vrstu, pri čemu peto u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok smo na svjetskim prvenstvima dva puta zadivili svijet osvojivši srebro prošle godine u Rusiji, te broncu 1998. u Francuskoj, na europskim prvenstvima Hrvatska nema niti jedan plasman bolji od četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vatreni” su do sada najdalje dogurali na svom prvom EP-u 1996. u Engleskoj, te na EP-u 2008. u Austriji i Švicarskoj izborivši plasman u četvrtfinale. Na posljednjoj europskoj smotri u Francuskoj 2016. ispali smo u osmini finala, a još dva puta su zapeli u skupini (2004, 2012).

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo