Još jedna legenda napušta Real Madrid?!

Daily Mail piše da vratar Real Madrida Iker Casillas proživljava najgore dane svoje velike karijere i to prvenstveno zbog odnosa s portugalskim trenerom Joseom Mourinhom.

8.4.2013.
10:03
VOYO logo

Iker Casillas karijeru bi mogao nastaviti u Arsenalu, piše engleski Daily Mail. Doduše, radi se o tabloidu koji inače svašta zna objaviti, ali s obzirom na situaciju koju vratar španjolske reprezentacije ima u Realu, takav rasplet ne bi bio iznenađujući.

Casillas se početkom godine ozlijedio, na golu ga je zamijenio Diego Lopez i otada ne može ni "primirisati" vratnicama iako je već neko vrijeme spreman zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail piše da Iker proživljava najgore dane svoje velike karijere i to prvenstveno zbog odnosa s Joseom Mourinhom. Tvrde da će ako on eventualno ostane u Realu, vratar sigurno napustiti Bernabeu.

Novi dokaz njegovog nezadovoljstva vidjeli smo prije utakmice s Levanteom. Casillas se veselo pozdravljao sa suigračima, a potpuno ignorirao konkurenta Lopeza. Zanimljivo, i vratar Barce Victor Valdes želi otići, a nedavno je nahvalio engleski nogomet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo