NEYMAR SE OPAKO SPRDA S PSG-om: / Brazilac natjerao šefove bogatog kluba da se hvataju za glavu

Image
Foto: Instagram/Screenshot

Neymar bezbrižno uživa na 'rehabilitaciji' u Brazilu i zgrožava javnost

20.3.2018.
12:10
Instagram/Screenshot
VOYO logo

Na internetu je osvanuo video Neymara na kojem pleše na jednoj nozi, dok operiranom nogom u zaštitnoj čizmi lamata okolo, bez straha da se ne bi nešto zakompliciralo. To ne bi bilo ništa čudno da se ne radi o najskupljem nogometašu današnjice, za kojeg je bogati PSG dao čak 222 milijuna eura da prijeđe iz Barcelone na Park prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAR UCIJENIO PSG: Englezi plasirali nevjerojatnu priču o najskupljem nogometašu današnjice

Kao i da se posljednjih desetak dana u europskim i svjetskim medijima nije pisalo svašta o Neymaru. Od toga da je svojim prijateljima rekao da se više ne želi vratiti u Pariz, do toga da se želi vratiti u Barcelonu, a neki mediji pišu kako je Real već sve dogovorio s Neymarovim ocem. Razočaranje Neymara veliko je. Pariz nije ono što je on mislio da jest, kao niti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAR ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA PSG? Španjolci i Francuzi plasirali senzaciju o Brazilcu: ‘Ne želim se vratiti u Pariz’

I dok se iščekuje rasplet priče oko njegovog transfera ili ostanka na Parku prinčeva, Neymar bezbrižno uživa na ''rehabilitaciji'' u Brazilu i zgrožava javnost. Prošli tjedan zgrozio je javnost imitiranjem Stephena Hawkinga u kolicima, obrazloživši to opraštanjem od preminulog znanstvenika, a sad je video snimkom koju je objavio na vlastitom Instagramu jasno dao do znanja da ga baš boli briga za milijune utrošene u njega, a samim time za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAR PODIJELIO NAVIJAČE: Što je Brazilac želio poručiti polugol u invalidskim kolicima i s citatom preminulog Stephena Hawkinga!?

Igrač koji prijeti odlaskom i ucjenjuje bogati PSG, nonšalantno pleše sa slomljenom nogom na proslavi rođendana sestre svoje djevojke, manekenke Brune Marquezine. Čelnici PSG-a u panici su zbog svog najvrijednijeg eksponanta, a Brazilac se na to sve samo smije.

ZVIJEZDA PSG-A IZAZVALA PANIKU U PRARIZU: Neymarov otac progovorio o povratku Brazilca u Španjolsku


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo