NEYMAR POKRENUO LAVINU: / S Messijem iduće sezone može zaigrati samo u jednom klubu, a od toga bi najviše profitirao - Real!

Image
Foto: Profimedia

Bio bi to dvostruki udarac za Barcelonu, osim što bi ostali bez najboljeg igrača u povijesti i najveći rival bi mogao od toga profitirati

3.12.2020.
14:29
Profimedia
VOYO logo

U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem. Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno.

Te su Neymarove riječi nakon pobjede PSG-a protiv Manchester Uniteda glasno odjeknule u nogometnim krugovima. Mnogi su se pitali u kojem bi klubu dvojac mogao zajedno zaigrati. Barcelona je u financijskoj krizi i sigurno ne može pokriti njihove astronomske plaće, s tim da bi Katalonci morali platiti i odštetu Francuzima jer Neymaru ugovor istječe 2022. Puno je izglednijim da Argentinac preseli u Pariz. Njegov ugovor istječe idućeg ljeta, a i nedavno je zatražio transfer te je još uvijek upitan njegov ostanak na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski As iskoristio je ove Neymarove riječi kako bi u cijelu priču ubacio Kyliana Mbappéa.

"S obzirom na to da Messi i Neymar mogu zaigrati samo u PSG-u, to otvara vrata Mbappéu da napusti Pariz", navode te dodaju da je sada korak bliže Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

Francuz je godina velika želja Madriđana, a dođe li Messi zaista u PSG teško da će on tamo ostati. Jer, Messijevih 50 milijuna, Neymarovih 37 i njegova 22 milijuna godišnje teško da će francuski klub moći podnijeti.

Zbog toga je vrlo izgledno da Mbappé prijeđe u Madrid ako PSG zaista dovede Messija. Francuz je više puta otvoreno govorio da mu je Zinedine Zidane idol i da je mu je Real blizak srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procjenjuje se da bi PSG za Mbappéa mogao tražiti 150 do 180 milijuna eura, ali će sigurno Madriđani tražiti da spuste cijenu jer igraču ugovor isteče u ljeto 2022. te nije dao naslutiti da bi mogao potpisati novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo