NEYMAR KONAČNO POJASNIO ZAŠTO JE NAPUSTIO BARCU I PREŠAO U PSG: / 'Nisam otišao zbog Messija i Zlatne lopte...'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu zaprepastio je svijet prije malo više od dvije godine

17.12.2019.
20:00
AFP
VOYO logo

Iako je cijelo ljeto odbijao trenirati te je jasno dao do znanja kako se želi vratiti na Camp Nou, brazilski nogometaš Neymar sada je promijenio priču. Činilo se da će idućeg leta prijeći u Barcelonu, ali prema najnovijim izjavama to se ne čini izglednim.

Nema razloga otići

"Zašto bih želio napustiti PSG? Danas sam Parižanin i dajem 100%. Uvijek ću dati sve od sebe kako bi PSG pobijedio. Nikada nisam htio povrijediti nikoga, ali po mom mišljenju kada nisi sretan trebaš otići. U Barceloni se nogomet živi većim intenzitetom. Naučio sam puno i zato sam se tamo dobro osjećao", kazao je Neymar za France Football pa je pojasnio zašto je došlo do rekordnog 222 milijuna teškog transfera 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Nantes (FCN) at the Parc des Princes in Paris, on December 4, 2019., Image: 486397908, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

"Otišao sam jer sam želio imati nove ciljeve. To nije imalo veze sa Zlatnom loptom ili što sam bio u istoj momčadi s Messijem", poručio je Brazilac.

Od dolaska u francusku prijestolnicu 2017. Neymar se dosta mučio s ozljedama zbog čega je nastupio u samo 46 od mogućih 95 utakmica u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo